Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Andreea Bălan și George Burcea au ajuns la o înțelegere, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Au făcut deja planuri pentru următorii ani (GALERIE FOTO)

Andreea Bălan și George Burcea au ajuns la o înțelegere, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Au făcut deja planuri pentru următorii ani (GALERIE FOTO)

Un articol de: Beatris Ionita - 26 Iun 2020, 10:24
Andreea Bălan și George Burcea au ajuns la o înțelegere, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Au făcut deja planuri pentru următorii ani (GALERIE FOTO) Sursa Foto: Instagram/ George Burcea Galerie foto (30) Monden

Andreea Bălan și George Burcea au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește creșterea și educația celor două fetițe ale lor, în condițile în care se pregătesc să divorțeze, pentru următorii ani. 

 

 A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Andreea Bălan și George Burcea nu vor avea alți parteneri de viață

 

 

Cântăreața a acordat un interviu pentru viva.ro, în care a dezvăluit că cei doi s-au înțeles ca în următorii 3-4, ca să nu le streseze suplimentar, să nu se afișeze în fața lor cu noii parteneri de viață pe care îi vor avea.

Totodată, vedeta a ținut să sublinieze că nici nu se pune problema ca fetele să locuiască la George, nici măcar pentru perioade scurte, deoarece sunt foarte mici. 

 

 

Andreea Bălan, afectată de faptul că nu mai poate avea copii

 

Andreea a mai mărturisit că și faptul că nu va mai putea să aibă alți copii a afectat-o după despărțirea de George Burcea, pentru că și-a dat seama că nu va mai avea niciodată un soț care să fie și tatăl copiilor ei.

 "M-a durut foarte mult faptul că el nu a înțeles ce pierdere emoțională și fizică am avut atunci, eu nemaiputând să am copii. Visul meu cel mai mare era să am o familie, iar acum, fiind mamă singură, e destul de greu de gestionat, atât emoțional, cât și fizic și logistic. El va putea să își facă altă familie, cu alți copii. Eu nu voi mai avea parte de acest vis niciodată, mă refer la posibilitatea de a fi împreună cu tatăl copiilor mei. Îmi doresc și sper că voi găsi pe cineva care mă va accepta așa cum sunt", a spus ea pentru viva.

Chiar dacă a dat dovadă de o forță interioară deosebită, Andreea a spus că are în momente în care devineă vulnerabilă în fața greutăților pe  care le întâmpină și că plânge atunci când rămâne singură.

 

 

George Burcea nu mai vrea să se întoarcă la familia pe care o are cu cântăreața

 

 

Andreea Bălan a declarat de mai multe ori că ea nu și-a dorit această despărțire și că a încercat să îl facă pe George Burcea să se răzgândească. Chiar și înainte să depună actele, artista l-a întrebat pe cel cu care are două fetițe dacă este sigur că asta își dorește.

„Înainte să depun actele, l-am mai întrebat o dată dacă este sigur că asta vrea și apoi, pe 1 aprilie, le-am depus, deoarece nu a vrut să se schimbe și nu a fost dispus la reconciliere. Nici nu am vrut să stau agățată și să nu depun actele, mai ales fiind vorba și despre anumite fapte despre care s-a aflat public”, a mărturisit Andreea Bălan într-un interviu acordat revistei Viva.

Andreea Bălan vrea custodia exclusivă a fetițelor, însă este de acord să ajungă la o înțelegere cu fostul partener dacă acesta îi va dovedi că se schimbă. Vedeta recunoaște că fiicele sale au nevoie de tatăl lor în permanență.

„Actele sunt depuse cu cererea de custodie exclusivă, dar, dacă el îmi arată în următoarele luni că se implică, putem ajunge la o înțelegere. Că în această perioadă nu sunt concerte, pe de o parte, a fost OK, întrucât am stat acasă și am reușit să le fac pe Ella și Clara să nu simtă această schimbare ca pe un șoc. Dar fetele au nevoie de tatăl lor constant, să vină și să le vadă mereu și să se ocupe de ele. Clara încă se trezește noaptea de trei ori să bea lăptic și îmi este foarte greu să nu dorm nopțile, iar a doua zi să plec la job și să filmez 8-10 ore. E nevoie să mă suplinească și el”, a mai declarat Andreea Bălan.

 

Pe Andreea Bălan și George Burcea îi mai țin legați doar fetițele pe care le au împreună. Acesta este singurul subiect pentru care cei doi își mai vorbesc din când în când.

„Atunci când vorbim, vorbim doar despre fete și foarte puțin. Adică mă anunță când vine… De obicei, vine în fiecare sâmbătă”, a precizat vedeta.

Citeşte mai multe despre:   George Burcea,   Andreea Bălan