Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Andreea Bocelli, infectat cu noul coronavirus. Ce simptome a avut renumitul tenor italian

Andreea Bocelli, infectat cu noul coronavirus. Ce simptome a avut renumitul tenor italian

Un articol de: Beatris Ionita - 26 Mai 2020, 19:08
Andreea Bocelli, infectat cu noul coronavirus. Ce simptome a avut renumitul tenor italian Galerie foto (1) Monden

Andreea Bocelli, celebrul tenor italian, a dezvăluit, marți, că a fost infectat cu COVID-19, alături de toți membrii familiei,  la începutul lunii martie și a avut simptome ușoare.  

 

Andreea Bocelli a făcut o formă ușoară a coronavirozei

 A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Chiar dacă nu a avut nevoie de îngrjire medicală, Bocelli, în vârstă de 61 de ani, soția și copiii lor au stat în carantină în reședința lor din Toscana, a fost doborât de simptomele bolii și a mărturisit că a trăit un coșmar.

Tenorul a făcut febră și a avut episoade de tuse și strănut și a fost nevoit să își anuleze mai multe concerte, însă cel mai greu i-a fost când și-a dat seama că lucrurile încep să scape de sub control.  

 "Am făcut un test și era pozitiv. Sincer, când am descoperit asta, era 10 martie, am înotat în piscină pentru că m-am simțit bine", a declarat marele cântăreț.

 

 

Andreea Bocelli a donat plasmă pentru a ajuta la crearea unui vaccin

 

Marele tenor a fost testat din nou pentru COVID-19, la sfârșitul lunii martie, iar rezultatul a fost negativ, ceea ce înseamnă că a învins virusul. 

Marți, Bocelli, soția și cei doi copii ai lor, au fost la spitalul din Pisa pentru a dona plasma pentru cercetarea Covid-19, iar în fața clinicii s-au întâlnit cu reporterii, cărora le-a povestit cum a învins boala.  

 

 

 

Andreea Bocelli a susținut un concert pentru susținerea sistemului medical, la o lună după ce a contactat noul coronavirus 

 

Pe 12 aprilie, în duminica Paștelui Catolic, Andrea Bocelli a ținut concert în fața Catedralei din Milano, fără public, din cauza măsurilor de izolare.

Evenimentul a fost intitulat „Muzică pentru Speranță” și s-a bucurat de un succes uriaș pe YouTube, acolo unde a fost urmărit de peste 2,8 milioane de spectatori virtuali.


"Datorită muzicii, transmisă în direct, adun milioane de aplauzedin toată lumea, îmbrățișând o lume rănită", a spus Bocelli într-un comunicat.

 

 

Bocelli care este orb de la vârsta de 12 ani, a cântat alături de un organist în timp ce fotografiile celor mai afectate zone ale regiunii și ale lumii și din catedrală au fost puse în videoclip.

Concertul video a inclus o campanie de strângere de fonduri de la o fundație în numele lui Bocelli, pentru a ajuta spitalele să achiziționeze echipamente de protecție.

Artistul care a vândut peste 90 de milioane de discuri în întreaga lume, a declarat că „îi mulțumește lui Dumnezeu” că nu a fost în pielea unui politician care a trebuit să ia decizii în contextul pandemiei de COVID-19, însă a simțit că lucrurile au rămas un pic exagerate în Italia, acum că pandemia a trecut de apogeul.

 

 

Italia, o țară îngenunchiată de coronavirus, începe să își revină

 


Milano, considerat inima Lombardiei, regiunea care a fost cel mai puternic afectată de focarul de coronavirus. Au fost aproape 60.000 de cazuri doar în Lombardia cu 10.000 de morți.

La sfârșitul săptămânii trecute, s-a înregistrat o premieră în Lombardia: nu a mai fost raportat absolut niciun deces, astfel, Italia câștigă lupta cu noul coronavirus.

 

Citeşte mai multe despre:   Andreea Bocelli