Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Acesta e DIVORȚUL ANULUI... ANDREEA ESCA face primele declarații: Da, există viață și după ADULTER...

Acesta e DIVORȚUL ANULUI... ANDREEA ESCA face primele declarații: Da, există viață și după ADULTER...

Un articol de: B1.ro - 02 Dec 2018, 10:28
Acesta e DIVORȚUL ANULUI... ANDREEA ESCA face primele declarații: Da, există viață și după ADULTER... Monden

Andreea Esca a vorbit cu Esther Perel, specialistă în probleme conjugale, despre motivele pentru care cuplurile căsătorite ajung să divorțeze și de ce înșală oamenii.    

”Înainte oamenii divorţau pentru că nu erau fericiţi, acum divorţează pentru că vor să fie mai fericiţi decât sunt. Un alt motiv pentru care oamenii se despart este că se îndrăgostesc de altcineva, au trăit o viaţă plină cu cineva. Este foarte important să înţelegem că longevitatea nu este singurul element al succesului într-o căsnicie. Sunt mulţi dintre noi care au avut relaţii lungi şi nefericite. (…) Există viaţă după adulter pentru unii. Pentru alţii este că sărutul morţii, este sfârşitul. M-aţi întrebat despre o chestiune pe care am auzit-o de mai multe ori: „când înşeli simţi că trăieşti în sfârşit”, acelor oameni adulterul le legitimează plecarea din relaţie, pentru că este antidotul noţiunii de romantism, a devenit „cea mai înaltă formă de trădare””, a explicat Esther Perel în interviu.
 

Citeşte mai multe despre:   Andreea Esca,   Esther Perel