Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Dacă e pe moarte nu mai stăm cu el?! Şoc fără margini în lumea televiziunii: Andreea Esca face anunţul bombă...

Dacă e pe moarte nu mai stăm cu el?! Şoc fără margini în lumea televiziunii: Andreea Esca face anunţul bombă...

Un articol de: B1.ro - 29 Oct 2018, 09:55
Dacă e pe moarte nu mai stăm cu el?! Şoc fără margini în lumea televiziunii: Andreea Esca face anunţul bombă... Monden

Andreea Esca a devenit cunoscută din postura de prezentatoare a ştirilor Pro Tv, însă de curând, a vorbit despre posibilitatea de a renunța la televiziune.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru katai.ro, Andreea Esca a fost întrebată dacă ar renunța la televiziune sau la presa online.

„La asta cu renunţatul este o chestie la care mă mai gândesc din când în când și îmi aduc aminte că un prieten mi-a spus într-o zi: „Știi care e problema ta? Nu știi verbul a abandona”. Și probabil chiar e o problemă – ea poate părea ca o calitate, dar să știi că poate fi foarte bine o problemă. Nu sunt în stare.

Deși, am foarte multe lucruri și câteodată mă gândesc: „Poate ar trebui să mai tai din ele, să mai renunț la ceva”, nu sunt în stare tocmai pentru că, ajungem la începutul discuției noastre, le fac din plăcere. Știi că dacă aș face ceva… uite, să zicem: „Asta o faci pentru că ai nevoie de suma asta de bani”, aș zice: „Bine, uite, o tai pe asta pentru că o să rămân cu asta”, dar nu e despre asta! Adică nu este despre asta! Și atunci nu știu ce să îți spun.

Sigur că televiziunea rămâne prima mea dragoste. Adică, în momentul ăsta, ca să îți răspund totuși la întrebarea ta, aș renunța la online. Nu aș renunța încă la televiziune, chiar dacă tu o să îmi spui: „Da, dai, uite, televiziunea e pe moarte, poate ar trebui să rămâi în online”. E tot despre „a iubi”. Adică da, și dacă este pe moarte, ce, nu mai stai lângă un om, pentru că este pe moarte, dacă îl iubești?! Așa o să stau și eu în televiziune, până o să moară. Dacă o să moară, o să moară cu mine acolo. Adică nu mi se pare fair să o abandonez acum, la greu!", a spus Andreea Esca

Citeşte mai multe despre:   Andreea Esca