Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Adevărul despre relația dintre Andreea Esca și Cornel Ilie: Într-o zi a venit și mi-a spus că nu mai vrea...

Adevărul despre relația dintre Andreea Esca și Cornel Ilie: Într-o zi a venit și mi-a spus că nu mai vrea...

Un articol de: - 14 Mai 2018, 09:52
Adevărul despre relația dintre Andreea Esca și Cornel Ilie: Într-o zi a venit și mi-a spus că nu mai vrea... Monden

Andreea Esca a vorbit, într-un interviu, despre o lecție, foarte importantă pentru ea, primită de la Cornel Ilie.

Aceasta a dezvăluit că Ilie, până să înceapă cariera sa în muzică, era sunetist la ProTv, iar când a renunțat la job, prezentatoarea știrilor l-a considerat un ”tânăr care chiar nu are minte”, însă s-a înșelat.

”Nu aş putea să spun că este cea mai importantă lecţie, dar, de curând, cei de la Vunk au realizat un documentar pentru aniversarea de 13 ani. Şi m-au pus să spun câteva cuvinte despre Cornel Ilie, pentru că la început el a fost sunetistul nostru la jurnale. Le spuneam că mi-am dat seama că povestea lui pentru mine a fost o lecţie. Era prin 1996 când el a venit să-mi spună că nu va mai fi sunetist şi că pleacă să-şi facă o formaţie. El avea un super job, era un băiat foarte tânăr, lucra la cea mai tare televiziune, aveam o audienţă care bubuia, ne aştepta lumea în stradă ca pe rock staruri. El a venit şi mi-a zis într-o zi că nu mai vrea să facă asta pentru că vrea să cânte, să facă o formaţie. N-am înţeles nimic. Adică cum? O să te duci aşa pur şi simplu, n-o să mai ai niciun serviciu? Mi se părea ceva complet de domeniul stiinţifico-fantastic şi mă gândeam că este un tânăr care chiar nu are minte. Faptul că el a plecat şi a ajuns unde a ajuns, pentru mine este o lecţie. Niciodată nu trebuie să îţi fie frică de nimic, să începi ceva de la zero, să-ţi îndeplineşti cele mai nebuneşti dorinţe. Şi pentru mine a mai fost lecţia că trebuie să-i dau credit oricui. Şi mai am ceva, am un oarecare fatalism. Cred că dacă se întâmplă ceva, chiar dacă este ceva foarte rău, este pentru că trebuia să se întâmple, pentru ca tu să o iei într-o altă direcţie care să fie foarte bună pentru tine. Toate lucrurile cred că se întâmplă spre binele tău. Şi atunci, aşa trec uşor mai departe”, a declarat Andreea Esca pentru Adevărul.

Citeşte mai multe despre:   Andreea Esca,   Cornel Ilie