Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Andreea Esca ȘOCHEAZĂ! „Ar trebui să renunț...” CE SE VA ÎNTÂMPLA de acum cu Știrile Pro Tv!

Andreea Esca ȘOCHEAZĂ! „Ar trebui să renunț...” CE SE VA ÎNTÂMPLA de acum cu Știrile Pro Tv!

Un articol de: B1.ro - 24 Noi 2018, 11:44
Andreea Esca ȘOCHEAZĂ! „Ar trebui să renunț...” CE SE VA ÎNTÂMPLA de acum cu Știrile Pro Tv! Foto: Stiri Mondene Monden

Cunoscuta prezentatoare de televiziune se gândește deja că va veni o vreme când va trebui să spună adio televiziunii. Deși rolul de prezentatoare a consacrat-o, vedeta este implicată în foarte multe proiecte legate de radio sau print.

Astfel, timpul în care se dedică vieții de familie a devenit aproape nul. De aceea, Andreea a declarat: „Poate ar trebui să mai tai din ele, să mai renunț la ceva”.    

„La asta cu renunţatul este o chestie la care mă mai gândesc din când în când și îmi aduc aminte că un prieten mi-a spus într-o zi: «Știi care e problema ta? Nu știi verbul a abandona». Și probabil chiar e o problemă – ea poate părea ca o calitate, dar să știi că poate fi foarte bine o problemă. Nu sunt în stare. Poate ar trebui să mai tai din ele, să mai renunț la ceva, nu sunt în stare tocmai pentru că le fac din plăcere. Sigur că televiziunea rămâne prima mea dragoste. Adică, în momentul ăsta, aș renunța la online. Nu aș renunța încă la televiziune, o să stau în televiziune până o să moară. Dacă o să moară televiziunea, o să moară cu mine acolo”, a  declarat vedeta.

Citeşte mai multe despre:   Andreea Esca