Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden S-a AFLAT! Andreea Esca scoate din buzunar o SUMĂ COLOSALĂ pentru a-i plăti fiicei sale facultatea din Anglia

S-a AFLAT! Andreea Esca scoate din buzunar o SUMĂ COLOSALĂ pentru a-i plăti fiicei sale facultatea din Anglia

Un articol de: B1.ro - 10 Sep 2018, 11:29
Monden

Celebra prezentatoare a ştirilor Pro TV va trebui să scoată din buzunar o sumă uriaşă pentru ca fiica sa să-şi poată continua studiile în Anglia.
Alexia, fiica Andreei Esca, a terminat Liceul Francez din Capitală și va studia în Marea Britanie marketing, publicitate și relații publice.
"Voi merge în Anglia, la UCA, University For the Creative Arts, unde voi studia marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei", a mărturisit fiica prezentatoarei.

Pe site-ul Universităţii de Arte Creative, sunt postate taxele pentru anul universitar 2018-2019. Potrivit cifrelor publicate, Andreea Esca plătește o avere pentru studiile fiicei sale.

Un an de studiu costă aproximativ 15.000 de lire sterline, la care se adaugă cazarea, masa și transportul, cheltuielile dublându-se, ajungându-se la 30.000 de lire sterline pe an, scrie cancan.ro.
Astfel că, timp de trei ani, atât cât va studia Alexia, Andreea Esca va trebui să scoată din buzunar 90.000 de lire sterline. 

Dacă va urma și un master, Alexia va trebui să mai achite în jur de 20.000 de lire sterline, astfel că totalul va fi de aproximativ 110.000 de lire sterline, adică 125.000 de euro.


 

Citeşte mai multe despre:   Andreea Esca,   Alexia Esca,   Anglia,   University For the Creative Arts
 
 
 
Loading...