Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Andreea Mantea și Ștefan Stan și-au negociat împăcarea în miez de noapte, la o pungă de semințe (FOTO)

Andreea Mantea și Ștefan Stan și-au negociat împăcarea în miez de noapte, la o pungă de semințe (FOTO)

Scenariştii de telenovele latino-americane ar păli de invidie în faţa poveştii de dragoste dintre Andreea Mantea şi Ştefan Stan. După mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi au fost surprinşi din nou împreună de paparazzi. Nu în vreun local select, ci tocmai pe o bordură din Popeşti Leordeni, unde au spart seminţe şi au băut cafea, negociindu-şi împăcarea, scrie Cancan.

Abia ce apăruse în presă că frumoasa brunetă şi-a găsit alinarea în braţele lui Gabi Bădălău după despărţirea de câştigătorul de la Vocea României că un nou episod din telenovela Mantea-Stan e pe cale să înceapă.

Nu înainte însă ca Ştefan să-şi etaleze iar imaginea de playboy. Artistul a petrecut câteva ore la o terasă din Dorobanţi în compania a două tinere. Şi-a lăsat însă prietenele să plece singure acasă şi asta pentru că avea planuri mult mai mari. Jurnaliştii Cancan l-au surprins pe cântăreţ în Popeşti Leordeni, culmea, acolo unde locuieşte Andreea Mantea.

Cei doi au fost văzuţi ieşind dintr-o benzinărie. Toată un zâmbet, Andreea a gesticulat în continuu până în locul în care foştii iubiţi au ales să-şi pună la cale o nouă împăcare. Spre surprinderea tuturor, nu s-au mai sinchisit să facă acest lucru într-un cadru mai intim, ci chiar pe bordură, într-o parcare. Acolo, la o cafea şi o pungă de seminţe, şi-au deschis sufletele unul celuilalt timp de o oră. Şi poate că ar fi rămas aşa până la răsărit, dacă nu ar fi fost întrerupţi de paparazzi.