Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Andreea Marin, anunț surpriză pentru fani: "E noul membru al familiei" (VIDEO)

Andreea Marin, anunț surpriză pentru fani: "E noul membru al familiei" (VIDEO)

Un articol de: George Lupu - 26 Feb 2020, 16:41
Monden

Andreea Marin și-a surprins fanii vsirtuali cu ultima postare publicată pe Instagram, în care vorbește despr o atristă care a cucerit-o prin intermediul tablourilor sale.

Atât de mult i-a plăcut vedetei aceste creații încât a obținut unul dintre tablouri care surprinde o balerină. 

"De cum m-am trezit, am coborât sa vad dacă mai e acolo unde l-am lăsat, cu emoția copilului căruia nu-i vine sa creadă ca Moșul i-a lăsat sub brad darul mult visat... E aici, e noul membru al familiei deja, și-a gasit loc în inima mea. Picturile semnate @mariaparasc_artist m-au cucerit încă de când le-am zărit într-o fotografie în spațiul virtual, însă emoția și sensibilitatea pe care o transmit atunci cand te afli doar la un pas distanta sunt sentimente prețioase, rare, pe care nu orice opera de arta reușește sa le trezească în noi, nu e nevoie sa fim cunoscători, uneori simțim, pur și simplu. 

Balerina aceasta era expusa în locul unde am filmat cu o săptămână în urma și am stiut: casa mea va deveni casa ei, o vedeam așezată deja în apropierea pianului, aveam să-i cânt, iar dansul ei prindea viata în imaginația mea. E un vis împlinit. Va invit sa intrati pe contul artistei @mariaparasc_artist, sa descoperiți comorile ce ies din mâinile ei. Încep aceasta zi cu emoție pozitiva, de pace și echilibru, aveam nevoie, va fi o zi efervescenta, veți vedea. Mulțumesc!", a scris Andreea Marin pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De cum m-am trezit, am coborât sa vad dacă mai e acolo unde l-am lăsat, cu emoția copilului căruia nu-i vine sa creadă ca Moșul i-a lăsat sub brad darul mult visat... E aici, e noul membru al familiei deja, și-a gasit loc în inima mea. Picturile semnate @mariaparasc_artist m-au cucerit încă de când le-am zărit într-o fotografie în spațiul virtual, însă emoția și sensibilitatea pe care o transmit atunci cand te afli doar la un pas distanta sunt sentimente prețioase, rare, pe care nu orice opera de arta reușește sa le trezească în noi, nu e nevoie sa fim cunoscători, uneori simțim, pur și simplu. Balerina aceasta era expusa în locul unde am filmat cu o săptămână în urma și am stiut: casa mea va deveni casa ei, o vedeam așezată deja în apropierea pianului, aveam să-i cânt, iar dansul ei prindea viata în imaginația mea. E un vis împlinit. Va invit sa intrati pe contul artistei @mariaparasc_artist, sa descoperiți comorile ce ies din mâinile ei. Încep aceasta zi cu emoție pozitiva, de pace și echilibru, aveam nevoie, va fi o zi efervescenta, veți vedea. Mulțumesc!

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

 

Citeşte mai multe despre:   Andreea Marin