Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Nu mai putea respira... Anunțul trist a fost făcut: Din păcate e vorba de îndrăgita Andreea Marin, Zâna Surprizelor...

Nu mai putea respira... Anunțul trist a fost făcut: Din păcate e vorba de îndrăgita Andreea Marin, Zâna Surprizelor...

Un articol de: B1.ro - 04 Noi 2018, 14:07
Nu mai putea respira... Anunțul trist a fost făcut: Din păcate e vorba de îndrăgita Andreea Marin, Zâna Surprizelor... Monden

Andreea Marin a vorbit deschis, pentru prima dată, de problemele sale pe sănătate, dar şi despre momentul dificil pe care îl va trăi, fiind nevoită să fie supusă unei operaţii delicate. 

Ea a vorbit şi despre faptul că a trebuie să facă un RMN şi atunci nu mai putea respira. S-a speriat, dar medicii au reuşit să o liniştească. 

„Am o cocoașă care nu e bine să fie în zona cervicală. Peste o lună voi face operația, totul va fi bine, e o problemă temporară. Mai greu mi-a fost să stau în aparatul de RMN astăzi, să fiu sinceră. Oamenii m-au liniștit pentru că nu mai puteam respira.

Nu mă panichez, dar sunt un om practic și rămân în felul acesta și în privința problemelor de sănătate. Eu sunt de părere că e mai bine să știu mai din timp, când pot să fac ceva. Am vreo 5-6 operații, făcute de nevoie, nu te joci când e vorba de sănătate. Avem datoria și față de copiii noștri să le aratăm că așa trebuie făcut”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii Răi Da’ Buni.
 

Citeşte mai multe despre:   Andreea Marin