Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Drama secretă din viața Andreei Marin. Totul s-a întâmplat când era însărcinată. Iată de ce are doar un singur copil

Drama secretă din viața Andreei Marin. Totul s-a întâmplat când era însărcinată. Iată de ce are doar un singur copil

Un articol de: Maria Zărnescu - 25 Mai 2020, 16:00
Drama secretă din viața Andreei Marin. Totul s-a întâmplat când era însărcinată. Iată de ce are doar un singur copil FOTO: Instagram: Andreea Marin Monden

Viața Andreei Marin a fost presărată cu momente triste și grele, dar și reușite bucurii și succes aproape în egală măsură. Ca orice om, vedeta de televiziune a trecut atât prin momente în care a fost pe deplin fericită, cât și prime drame secrete, pe care le-a ținut departe de ochii lumii. Unele dintre ele sunt două sarcini extrauterine, pe care vedeta le-a avut înaintea Violetei.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Zâna de la Surprinze, așa cum a mai fost numită în trecut prin tabloide, a avut parte de o carieră de succes și de o fetiță minunată, care îi seamănă leit. Până aici însă și Andreea, la rândul ei, a avut parte de surprize nu tocmai plăcute.

În ultimii ani, Andreea Marin s-a retrad de pe micile ecrane și a preferat să își dedice timpul activităților umanitare, dar și comunității din mediul online, unde îi încurajează pe internauți să adopte un stil de viață echilibrat.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

 

Andreea Marin, drama secretă și cele două sarcini extrauterine

 

Până la frumoasa vârstă de 45 de ani, Andreea Marin a avut parte și de momente extrem de fericite, dar și de încercări care i-au îmbogățit experiența. Vedeta de televiziune s-a confruntat cu două sarcini extrauterine, până la momentul în care a născut-o pe Violeta, fetița pe care o are alături de Ștefan Bănică Junior.

De-a lungul anilor, fosta prezentatoare de la „Surprize” a povestit experiențele sale, pentru a încuraja femeile aflate în aceeași situație să nu renunțe, relatează Viva. Mai mult decât atât, Andreea a împărtășit și sentimentele care au încercat-o după fiecare experiență nefericită, de acest gen.

Andreea a avut prima sarcină extrauterină înainte să înceapă emisiunea „Surprize, Surprize”, pe vreme când lucra la știri la TVR. „Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău. Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. „Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba.» În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie.” „Şi dacă nu?!”, am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj. „Dacă nu… muriţi, domnişoară. Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă””, a povestit Andreea Marin în trecut, potrivit sursei citate anterior.

Cea de-a doua experiență a fost și mai grea pentru Andreea, iar din păcate totul s-a întâmplat chiar de ziua ei. Cu puțin timp înainte de a rămâne însărcinată cu Violeta, vedete de televiziunea povestește că a ajuns pentru a doua oară pe masa de operație, din același motiv. „Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină. În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani. Nu-mi găseam liniştea şi mintea mea derula la nesfârşit: şi dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima şansă”, a explicat Andreea, potrivit sursei citate mai sus.

 

Mama fericită a unei fetițe de 12 ani

 

Ana Vileta este unicul copil al fostei prezentatoare TV. Fetița ei și a lui Ștefan Bănică Junior are acum 12 ani. Andreea a povestit în trecut, la emisiunea Vorbește Lumea că ea și Violeta sunt cele mai bune prietene. „Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa”, relatează Impact.ro.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12 ani de iubire necondiționată... La mulți ani, Violeta mea!

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Ana Violeta, mai are doi frați din partea tatălui, pe Radu pe Ștefan, primul fiu al cântărețului și pe micuțul Alex, ultimul copil al lui Ștefan, alături de Lavinia Pârva.  Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au fost căsătoriți din 2006 până în 2013.

Citeşte mai multe despre:   Andreea MArin,   Stefan Banica Jr,   Lavinia Parva