Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Andreea Marin îl atacă pe Ștefan Bănică Jr: "A fost descoperit și nu a mai putut nega"

Andreea Marin îl atacă pe Ștefan Bănică Jr: "A fost descoperit și nu a mai putut nega"

Andreea Marin îl atacă pe Ştefan Bănică Junior, după ce a fost făcută publică relaţia acestuia cu cântăreaţa Lavinia Pârva. Totodată, Andreea a dezvăluit că Ștefan Bănică Junior nu a venit la aniversarea fiicei lui și nici în prima zi de școală.

Andreea Marin a declarat că pentru ea nu este o noutate faptul că fostul ei soţ are o relaţie cu Lavinia.

La puţin timp după ce au fost surprinşi de paparazzi, Ștefan Bănică Junior și cântăreaţa au recunoscut că au o relaţie.

"Eu nu cred că Ştefan a anunţat. A fost descoperit si apoi nu a mai putut nega. Eu am viaţa mea şi sunt alături de un om care mă respectă, de această dată. Nu mă interesează ce face Ştefan", a spus vedeta tv.

Andreea a precizat că fiecare are ce e mai bine pentru el, ce merită şi că nu o judecă ea pe Lavinia Pârva, scrie Cancan.

"E Lavinia un model pentru fiica mea? Eu nu știu prea multe. Stiu despre ea doar acest tip de bârfe, în legatură cu fostul meu soț. Nu știu ce face. Cu ce se ocupă. Nu m-a interesat. Nici nu e cazul să o judec eu. Voi știti mai bine ce a făcut", a mai comentat fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin a mărturisit că Ștefan Bănică Junior nu a fost la aniversarea fiicei lor, Violeta, și nici în prima zi de școală a acesteia.

"Nu a fost la ziua fiicei noastre. L-am invitat, dar nu a vrut să vină. Nu era în turneu. Nu. Nu a fost nici in prima zi de școală a Violetei. Își iubește fata, dar fiecare dintre noi are moduri diferite de a-și exprima dragostea. Violeta ne iubește pe amandoi. Fac tot ce pot sa întrețin aceasta relație de dragul fiicei noastre. Așa că încerc să sprijin această relație", a adăugat Andreea Marin.

Citeşte mai multe despre:   Andreea Marin,   relatie