Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden ANDREEA MARIN, anunț incendiar despre IUBITUL TINEREL: Susține că de acum vor trece la URMATORUL NIVEL...

ANDREEA MARIN, anunț incendiar despre IUBITUL TINEREL: Susține că de acum vor trece la URMATORUL NIVEL...

Un articol de: - 24 Mai 2018, 07:42
Monden

Andreea Marin trăiește o minunată poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, și deja se pregătește să treacă la următorul nivel.

“Am fost plecată în Malta acum câteva zile, dar a fost doar un weekend în care să mă revăd cu omul meu drag. Și facem asta destul de des, deși avem cariere care ne țin la distanță, pentru un timp. Lucrurile se vor rezolva din acest punct de vedere. Aici, sigur că da. Am un copil care mă ține aici, dar aici e țara amândurora până la urmă. Ne-o dorim împreună. Din timp în timp ne vedem și de data aceasta s-a întâmplat nu aici acasă, nu acolo unde lucrează el, ci la mijlocul drumului, în Malta. Nu poți trăi o veșnicie într-o poveste care nu e palpabilă. E important. Am învățat că poți trăi în aceeași casă zi de zi cu cineva și să nu te bazezi pe omul acela. Și am învățat să prețuiesc faptul că astăzi, chiar dacă mă văd mai rar cu omul pe care îl iubesc, el e trup și suflet zi de zi lângă mine. Și asta e mai prețios decât orice. Vorbim de 100 de ori pe zi, în ziua de azi e mai ușor, există telefoane, comunicare video, nu e ca pe vremea părinților, bunicilor noștri. Pe de altă parte, îi mulțumesc lui Dumnezeu că avem șansa să călătorim unul către altul și să ne vedem atunci când ne este dor. Nu trec perioade mari fără să ne vedem. O dată la două săptămâni, cam așa”, a declarat Andreea Marin într-un interviu pentru  Antena Stars.

Citeşte mai multe despre:   andreea marin,   Adrian Brancoveanu
 
 
 
Loading...