Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden NU mai putea RESPIRA... ANUNȚUL TRIST a fost făcut: Da, din păcate e vorba de vedeta ANDREEA MARIN, Zâna Surprizelor...

NU mai putea RESPIRA... ANUNȚUL TRIST a fost făcut: Da, din păcate e vorba de vedeta ANDREEA MARIN, Zâna Surprizelor...

Un articol de: B1.ro - 26 Noi 2018, 08:21
NU mai putea RESPIRA... ANUNȚUL TRIST a fost făcut: Da, din păcate e vorba de vedeta ANDREEA MARIN, Zâna Surprizelor... Monden

Andreea Marin a trecut printr-o intervenție chirurgicală la coloană. Operația a durat mai puțin de două ore, iar acum vedeta se simte bine.

Ea a ținut să-și liniștească fanii printr-o postare: ”Sunt bine, voi fi și mai bine și vă mulțumesc pentru gândurile bune, dragii mei, nu vă pot răspunde încă individual, de aceea o fac prin acest mesaj, dar mă voi odihni și îmi voi recăpăta forța, promit. Deja zâmbesc, deci sunt bine. Am scăpat de o povară care apăsa pe coloana mea și îmi îngreuna viața, așa că de acum … voi zbura.? Eu sunt optimistă, fiecare pas în direcția bună e important, dar nu voi înceta nici să critic, în spirit constructiv. Doar vorbind liber și obiectiv despre realitate o putem schimba. Sănătate, că-i mai bună decât toate!”.

Anterior, Marin a povestit despre analizele pe care și le-a făcut și despre cât de greu i-a fost să stea în aparatul RMN: ”Da, desigur, astfel de vești sunt puțin exagerate. Nu e nimic grav, astăzi am făcut RMN-ul, a fost bine. Nu e o formațiune care să mă ducă cu gândul către probleme. Am o cocoașă care nu e bine să fie în zona cervicală. Peste o lună voi face operația, totul va fi bine, e o problemă temporară. Mai greu mi-a fost să stau în aparatul de RMN astăzi, să fiu sinceră. Oamenii m-au liniștit pentru că nu mai puteam respira. Nu mă panichez, dar sunt un om practic și rămân în felul acesta și în privința problemelor de sănătate. Eu sunt de părere că e mai bine să știu mai din timp, când pot să fac ceva. Am vreo 5-6 operații, făcute de nevoie, nu te joci când e vorba de sănătate. Avem datoria și față de copiii noștri să le aratăm că așa trebuie făcut”.

Citeşte mai multe despre:   Andreea Marin