?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Ce s-a întâmplat între Andreea Marin și Lavinia Pîrva: E adevărat, Ștefan Bănică Jr. a fost doar spectator!

Ce s-a întâmplat între Andreea Marin și Lavinia Pîrva: E adevărat, Ștefan Bănică Jr. a fost doar spectator!

Un articol de: B1.ro - 12 Feb 2019, 09:11
sursă foto: cancan.ro Monden

 Andreea Marin a primit vestea sarcinii Laviniei Pîrva chiar înainte de sărbătorile de iarnă, aşa că şi-a ocupat timpul cu decoraţiunile de iarnă.

”L-am prins pe Moș, era în pădure la Edenland , și-a făcut un cort și pregătește darurile, am tras cu ochiul, știu ce veți primi! ? M-a pus la treaba, cică n-am fost destul de cuminte, dar am șansă de a recupera. Aşa că azi împodobesc doi brazi, nu unul. Duminică frumoasă, ucenici ai lui Moș Crăciun!”

Anunţul sarcinii Laviniei a fost făcut chiar de ziua Violetei, fiica pe care Andreea Marin şi Ştefan Bănică o au împreună.

"Am avut ieri o discuţie cu ea, pentru că e la vârsta la care se mai răzvrăteşte, are 9 ani şi jumătate, şi se mai întâmplă. Îi spuneam că mi-ar plăcea să ne înţelegem şi atunci m-a întrebat:

”De ce crezi că eu sunt atât de bună la şcoală? Pentru că tu eşti modelul meu şi eu vreau să fiu ca tine, pentru că tu eşti perfectă?”. I-am spus că nu sunt perfectă, dar că-mi dau silinţa să fiu cât mai bună. Ea ştie deja că oamenii mari au responsabilităţile lor, însă că va veni timpul când şi ea va trebui să mă ajute. Ea are şi ea responsabilităţile ei în gospodărie: are grijă de animalele pe care ea le-a vrut.

În grădină lucrăm amândouă. Împreună cu ea am trecut prin bune, dar şi prin mai puţin bune. Nu e uşor pentru un copil să treacă prin despărţirea părinţilor lui, deşi noi am avut grijă ca ea să simtă unitatea noastră în jurul ei. Copiii au capacitatea de a sesiza mult mai bine nuanţele, emoţiile, vorbim de o generaţie mult mai precoce. Mă uit la Violeta şi mă văd pe mine”, a declarat Andreea Marin.

Citeşte mai multe despre:   andreea marin
 
 
 
Loading...