Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Din păcate, veștile nu sunt deloc bune: Adevărul despre Andreea Marin a ieșit la iveală...

Din păcate, veștile nu sunt deloc bune: Adevărul despre Andreea Marin a ieșit la iveală...

Un articol de: B1.ro - 05 Feb 2020, 07:00
Din păcate, veștile nu sunt deloc bune: Adevărul despre Andreea Marin a ieșit la iveală... Monden

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România.

Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că vedeta nu și-a dorit dintotdeauna să lucreze în televiziune, ci s-a pregătit în domeniul informaticii.

CUTREMUR MONDEN! IULIA VÂNTUR, ÎN LACRIMI! ADIO, SALMAN KHAN! VESTEA A CĂZUT CA UN TRĂSNET

Andreea a avut prima apariție TVR Iași, unde a prins microbul televiziunii, iar din acel moment a început să studieze cursuri de specializare în jurnalism, relații publice și publicitate în cadrul Thompson Foundation și University of South California. La scurt timp după aceea a mers la București, prezentând știrile la TVR, a primit propunerea de a fi prezentatoare a emisiunii “Surprize, Surprize”.

ARSENIE BOCA, PROFEȚIE DE COȘMAR! VIRUSUL UCIGAȘ VA FACE RAVAGII URGIA VA LOVI ROMÂNIA PESTE CÂTEVA ZILE

Dincolo de cariera impresionantă în televiziune, în ultimii ani, Andreea Marin s-a remarcat și prin promovarea unui stil de viață sănătăs și echilibrat.

DRAMĂ ÎN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR, ÎN STARE GRAVĂ. FAMILIA SPERĂ ÎNTR-O MINUNE

„Nu, nu sunt un om perfect, și nici o siluetă perfectă nu am avut vreodată. Ceea ce caut nu e perfecțiunea, ci echilibrul și o stare de sănătate bună. Desigur, uneori cei din jurul nostru vor să vadă în noi ce e mai bun, dar important e că oamenii să nu se lase inspirați doar de simplul fapt că apărem la televizor, ci de faptele noastre concrete și atitudinea noastra în viață, pe termen lung. Știu un lucru: că sunt neobosită în a căuta soluții pentru o viață echilibrată și, atunci când descopăr ceva ce se dovedește a fi bun pentru mine, împărtășesc în dorința de a afla și cei din jur despre asta. Ce e bun pentru mine poate fi bun și pentru tine!”, a scris Andreea Marin pe contul de socializare.