Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Andreea Marta, la un pas de a obține averea soțului său dat dispărut: Tribunalul București a admis apelurile și i-a încredințat "în principiu" averea

Andreea Marta, la un pas de a obține averea soțului său dat dispărut: Tribunalul București a admis apelurile și i-a încredințat "în principiu" averea

Un articol de: - 11 Sep 2015, 14:53
Andreea Marta, la un pas de a obține averea soțului său dat dispărut: Tribunalul București a admis apelurile și i-a încredințat "în principiu" averea Foto: libertatea.ro Monden

Codruț Marta, șeful de cabinet al fostului președinte ANAF, Sorin Blejnar, a dispărut în urmă cu trei ani, iar familia se luptă în justiție pentru administrarea averii.

Primul solicitant este fratele bărbatului, Constantin Adrian Marta, care invocă curatela.

Potrivit articolului 178 NCC, curatela se obține dacă o persoană lipsește o perioadă îndelungată de la domiciliu, nu există informațiii despre ea și nu a lăsat vreun mandatar sau administrator general.

La scurt timp, Andreea Marta, soția bărbatului, cere curatela în numele său. Femeia și-a dat în judecată soțul și cumnatul, sprijinită fiind de părinții lui Codruț Marta, scrie wowbiz.ro.

La începutul lunii august, Tribunalul București admite apelurile și încredințează "în principiu" averea bărbatului soției sale.

Conform ultimei declarații de avere, averea lui Marta ar însemna 2,13 milioane de lei și 620.000 de euro, dar și un apartament de 172 mp în București, însă procurorii cred că Marta ar fi avut și mai mulți bani, fiind bănuit de coordonarea unei grupări care ar fi adus statului un prejudiciu de 15 milioane de euro.

Citeşte mai multe despre:   sorin blejnar,   Tribunalul Bucuresti