Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Andreea Raicu, de urgenţă la spital de sărbători: "Viaţa ne ia de multe ori prin surprindere" (VIDEO)

Andreea Raicu, de urgenţă la spital de sărbători: "Viaţa ne ia de multe ori prin surprindere" (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 08 Apr 2018, 16:50
Andreea Raicu, de urgenţă la spital de sărbători: "Viaţa ne ia de multe ori prin surprindere" (VIDEO) Foto: The Woman Monden

Familia şi prietenii Andreei Raicu au tras o sperietură teribilă, după ce aceasta i-a anunțat că a mers de urgență la spital. Deși nu oferă mereu informații despre viața privată, fosta prezentatoare TV a împărtășit fanilor experiența pe care o trăiește în aceste zile sfinte.  

Despre diagnosticul primit de la medici, Andreea Raicu nu a spus nimic, însă, din mărturisirile sale se înțelege că aceștia i-au recomandat un repaus total.

Andreea Raicu nu se poate bucura cu adevărat de Sărbătoarea Pascală deoarece a ajuns de urgenţă la spital. Întinsă pe patul din salon și cu o branulă în mâna stângă, frumoasa vedetă a așternut pe Internet câteva gânduri care i-au făcut pe mulți să se gândească mai mult la sănătatea lor.

"Lucrurile nu ies întotdeauna aşa cum ne planificăm. Viaţa ne ia de multe ori prin surprindere, aşa că de aceea e atât de important să preţuim fiecare clipă pe care o avem la dispoziţie şi mai ales pe cele în care suntem sănătoşi", a scris vedeta pe pagina sa de socializare. 

Despre diagnosticul primit de la medici, Andreea Raicu nu a spus nimic, însă, din mărturisirile sale se înțelege că aceștia i-au recomandat un repaus total.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Andreea Raicu