Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden De ce a murit Andrei Gheorghe? "În viață ai două opțiuni, să pleci sau să stai"

De ce a murit Andrei Gheorghe? "În viață ai două opțiuni, să pleci sau să stai"

Un articol de: - 02 Apr 2018, 14:36
De ce a murit Andrei Gheorghe? "În viață ai două opțiuni, să pleci sau să stai" Monden

Moartea lui Andrei Gheorghe a șocat întrega lume. Cunsocutul prezentator de radio a fost găsit decedat în casa sa din Voluntari.

La doar câteva zile de la incinerarea acestuia, fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe, Maximilian, a transmis un mesaj dur pe Facebook.

"Am plecat, băi, scârnăviilor! Nu, băi, idioților, nu mi-am înscenat moartea. Am murit ca să muriți voi de ciudă că n-o să aflați niciodată dac-a fost sau nu supradoză. A fost supradoză de viață, băi, imbecililor! Viermi de pământ ce sunteți, îngrămădiri de incertitudini și erori, lepădături ale universului! Pupa-ți-aș tălpile tale, Pascal, că bine le-ai zis! Aaaaah, faceți 13-14 că nu știți cine e Pascal, nu știți cine e Dostoievski, nu știți cine e Bukowski? Dar știți să măbociți mioritic, că ce băiat bun era arogantu’ și infatuatu’ ăla, unicul și supremul om de radio și TV. Halal să-ți fie, națiune de bocitoare!

Unde decedații mă-sii erați, când aveam nevoie de voi, băi, Adriane, băi, Dane, băi, Sorine, băi, Dinule (cu tine mă socotesc, curând)? Ai dracu’ cu corul vostru de bocitoare! Cum v-ați găsit voi, dintr-o dată, în dressing room, chiloții ăia de care vă trăgeați cu mine, artiștilor și bețivilor, mogulilor și sărăntocilor, majoretelor și midinetelor, curvelor și vagabonzilor, latrinelor și caporalilor de presă care sunteți! Cu câtă ură m-ați iubit și cu câtă dragoste m-ați urât, băi, secăturilor? Uite că n-am ieșit la pensie. Mă autocitez, din memorie: noi, ăştia vechii, dacă ne zgârii puţin, descoperi nişte tipi care cred că, dacă ies la pensie, primesc un ceas. Odată credeam că, după ce termin şcoala, se termină viaţa şi ieşim la pensie. Uite că v-am scos pe voi la pensie, zărghiților! M-am dus să trollez dumnezei și satane, să fac mișto de sexul îngerilor și s-o caut prin infern, purgatoriu și paradis pe t***a aia de Beatrice a lu’ Dante. Am trecut la next level.

Îmi fac post de radio cu Elvis, Stephen Hawkins și Iuri Gagarin. Că voiam să mă fac astronaut, când eram mic și mă numeați „rusnac împuțit”, care nu pricepea o iotă românește, băi, rusofobilor care acum mă bociți! Ortodocșilor și orto-ipocriților sadea, pe Sfântu’ Petru o să-l pun secretară de emisie sau transgender de emisie sau ce vrea el. Important e ca radioul să iasă p****ț. Și-o să iasă, că vă promit că n-or să calce în studio șopârlele solzoase, cu gura plină de bacili pe care voi îi numiți politicieni. Și-o să-l invit pe Dumnezeu în emisiune, ca să-i spună camaradul Stephen că e veriga slabă și să-l dea afară, că noi nu vrem să ne scape de revolta și de furia care ne mănâncă pe dinăuntru – chiar credeați ce-am spus în interviul ăla?

Ipocriților, chiar credeați că glumeam când am venit să vă spun că sunteți proști? Salutare, națiune! Mai bociți mult, zombificaților? Vă mai spun o dată: în viață ai două opțiuni, să pleci sau să stai. Eu am plecat și nu vreau să m-ajungeți din urmă tot nişte papiţoi semidocți, hoţi, cocălăriți, din familii nasoale, cu sânge prost şi rasă proastă. Dacă nu vă permiteți o moarte deșteaptă, nu puteți să intrați cu mine în emisie, pe lumea-ailaltă!", este mesajul scris de fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe.

 

 

O tânără a dezvăluit cum, în mod neașteptat, a descoperit un SECRET întunecat de famile. I-a schimbat total viața

Citeşte mai multe despre:   Andrei Gheorghe