Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mărturii emoționante: A fost cu mine la Viena acum trei săptămâni și...

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mărturii emoționante: A fost cu mine la Viena acum trei săptămâni și...

Un articol de: B1.ro - 24 Mar 2018, 10:44
Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mărturii emoționante: A fost cu mine la Viena acum trei săptămâni și... Monden

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, Petruța, a acceptat să dezvăluie amănunte mai puțin știute despre relația dintre ei.

“Andrei era liber cugetător, milita pentru libertate. El aşa şi-a dorit. El a iubit enorm. Şi-a iubit copii, toţi copiii. Pe fiica lui, Anastasia, pe copiii mei. El iubea totul cu patimă, iubea radioul, iubea cărţile, oamenii frumoşi, oamenii deştepţi. Iubea tot, tot!”, a povestit Petruţa Gheorghe.

Aceasta a vorbit și despre pasiunea lui pentru radio: “L-a înţeles foarte bine radioul. L-a înţeles şi a putut acolo să-şi arate curajul, să forţeze limitele şi să creeze altceva dintr-o formulă stabilită. La radio se radea, el a plâns”.

Cei doi au divorțat acum trei ani, dar Petruța a spus că a vorbit cu Andrei cu o seară înainte să se stingă și părea bine: “Avea planuri pentru un show de radio matinal. El a stat cu mine la Viena cam 3 săptămâni, apoi s-a întors că avea treabă. Şi vorbeam în fiecare zi pe Facetime. Era foarte senin şi împăcat. Era aşa de-o vreme”.

“Max (fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe - n.r.) a fost cel mai afectat. A fost acasă, l-a dus pe braţe, jos. El s-a luptat cu… A fost la IML, a fugit de paparazzi, a fost foarte foarte afectat. E un gol imens. Fără el e un spaţiu gol care nu se umple cu nimic”, a mai spus Petruţa Gheorghe.

Citeşte mai multe despre:   Andrei Gheorghe,   Petruta Gheorghe