Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Angela Similea, chemată în judecată! Pe cine a supărat atât de tare celebra artistă

Angela Similea, chemată în judecată! Pe cine a supărat atât de tare celebra artistă

Un articol de: Maria Zărnescu - 24 Feb 2020, 21:39
FOTO: Facebook: Angela Similea Monden

Celebra artistă a fost dată în judecată de către Irina, nepoata sculptorului Marcel Guguianu, relatează Playtech.ro. Irina a cerut dizolvarea fundaţiei ce îi poartă numele marelui sculptor, iar Anglea Similea face parte din conducerea acestei fundaţii. 


La tribunal au mai fost chemate alte opt persoane, printre care şi Cătălin, fiul lui Marcel Guguianu. La prima înfăţişare instanţa a adimis cererea de dizolvare a fundaţiei Marcel Guguianu, însă procesul urmează să fie reluat cu apel la Tribunalul Bucureşti, potrivit sursei citate anterior.

 
Între Angela Similea şi Marcel Guguianu a fost o prietenie strânsă. Sculptorul a murit la vârsta de 89 de ani în 2012. De atunci şi până acum, familia s-a mai judecat şi pentru un apartament, după cum relatează sursa citată anterior. 


Marcel Guguianu s-a născut la data de 28 iunie 1922 şi a decedat la 11 iunie 2012. Sculptorul a urmat Facultatea de Arte Frumoase din Bucureşti. Începând cu 1948 participă la expoziţiile anuale, iar de la 1956 a devenit membru al Uniunii Artiştilor Platici din România. 
 

Citeşte mai multe despre:   Angela Similea