Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden ADIO, Alex Velea! Antonia i-a dat FATALA: 'Sunt cea mai fericită femeie în viaţă'! Cu cine a fost PRINSĂ ÎN FAPT (FOTO)

ADIO, Alex Velea! Antonia i-a dat FATALA: 'Sunt cea mai fericită femeie în viaţă'! Cu cine a fost PRINSĂ ÎN FAPT (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 14 Dec 2019, 11:04
Foto: Antonia / Instagram Monden

Clipe de bucurie în familia Antoniei și a lui Alex Velea!

INCENDIAR! ALEX VELEA ȘI ANTONIA AU FĂCUT-O ÎN PUBLIC: "M-A FĂCUT ATÂT DE FERICIT, M-A ÎMPLINIT..."

Cei doi se bucură acum, în Italia, de o vacanță în care pare să nu le lipsească nimic. 

ARSENIE BOCA, PROFEȚIE DE COȘMAR! "FRAȚILOR, VA FI VĂRSARE DE SÂNGE”! SE VA ÎNTÂMPLA DE SĂRBĂTORI

Ei sunt însoțiți de fiii lor şi de fiica Antoniei din căsnicia cu Vincenzo Castellano

Sunt toţi cinci şi savurează la maximum momentele unice, după ce, luna trecută, Alex Velea a reuşit să-şi treacă băieţii pe numele lui, în acte.

A SPUS ADIO MARIAJULUI ȘI COPILULUI. TOTUL DESPRE DIVORȚUL LUI CABRAL

Antonia (30 de ani) a ajuns în Italia alături de Alex Velea (35 de ani) şi de cei doi băieţi ai lor, Akim (2 ani şi jumătate) şi Dominic (4 ani şi jumătate), şi s-au cazat la un hotel din Castellammare di Stabia (regiunea Campania, Napoli), acolo unde micuţa Maya (9 ani) locuieşte de mai bine de 5 ani alături de bunicii paterni, scrie click.ro.

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011, s-au despărţit în 2013, iar de atunci viaţa lor se consumă printre instanţe, acte şi decizii judecătoreşti. 
Însă iţele încurcate din familia Antoniei încep să se mai descurce. După ani de stres, din cauza celor două procese, cel de divorţ cu Vincenzo Castellano şi cel de recunoaştere a paternităţii lui Alex Velea pentru cei doi băieţi, artista poate răsufla uşurată. 

În aprilie, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl copiilor ei, Akim şi Dominic, iar luna trecută solistul a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor, de unde a dispărut definitiv numele Castellano.

Iată că revederea cu Maya se produce acum într-un moment de maximă linişte sufletească pentru toată lumea, iar Antonia a şi avut o explozie de fericire pe Instagram, acolo unde a pus imagini adorabile în care apare alături de cele patru suflete pe care le iubeşte: băieţii, fiica şi iubitul. 

PROFEȚIE ÎNGRIJORĂTOARE! MARIA GHIORGHIU, ANUNȚ CUMPLIT PENTRU ROMÂNI! ''O EXPLOZIE URIAȘĂ…''

“Sunt cea mai fericită femeie în viaţă”, a scris Antonia, în dreptul unei fotografii cu copiii săi. 

(Foto: Antonia / Instagram)

În plus, tot anul acesta se întrevăd şi botezurile celor doi băieţi care au depăşit de mult timp vârsta pentru această ceremonie religioasă.

“O să facem şi botezurile. Problema e că ei nu sunt trecuţi pe numele lui Alex din cauză că nu sunt divorţată încă. Şi trebuie să schimbăm numele lor de familie. Ei se numesc în acte Castellano. Şi, altă problemă, dacă vă vine să credeţi, nu putem pleca şi noi într-o vacanţă cu ei în afara ţării. Dar asta se va rezolva cât mai repede. Cei cu ancheta socială trebuie să meargă la ei acasă, în Italia, să verifice, să vadă condiţiile de acolo. Şi tot ne blocăm, pentru că la noi acasă au fost, însă la ei nu. E ultimul pas. Au făcut cei din România anchetă socială la noi şi acum ar trebui să facă cei de acolo anchetă la ei acasă, la Castellammare. Eu am doi avocaţi, unul aici şi unul acolo”, declara, Antonia, în primăvară, înainte ca Akim şi Dominic să aibă în certificate numele tatălui lor natural.

SĂRBĂTORI DE COȘMAR PENTRU OANA LIS! MĂRTURII COPLEȘITOARE DESPRE BĂTAIA SORĂ CU MOARTEA PE CARE A PRIMIT-O...(VIDEO)

Iată că lucrurile s-au terminat cu bine, iar cei cinci sunt acum împreună.

(Foto: Alex Velea / Instagram)

Antonia are o relaţie oficială de mai bine de cinci ani cu Alex Velea, dar cântăreața nu a reuşit nici acum să se separe de italianul Vincenzo Castellano, cu care s-a măritat în 2011. 

Ea a intentat divorţ în decembrie 2013, iar de atunci tot speră că va fi o femeie liberă în acte, pentru a se putea mărita cu Alex Velea, dar şi pentru a-i boteza pe cei doi copii ai lor, Dominic şi Akim. 
 

Citeşte mai multe despre:   Antonia,   Alex Velea,   Vincenzo Castellano
 
Loading...