Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Anunț BOMBĂ făcut de Pavel Bartoș: Din păcate acum totul se confirmă...

Anunț BOMBĂ făcut de Pavel Bartoș: Din păcate acum totul se confirmă...

Un articol de: B1.ro - 01 Sep 2019, 10:38
Monden

E spontan, haios şi una dintre cele mai carismatice figuri din peisajul TV românesc.

Pavel Bartoş pare să fie mereu o sursă de bună dispoziţie pentru toţi cei din jurul său, dar viaţa nu a fost atât de amabilă cu el întotdeauna.

APOCALIPTIC! MARIA GHEORGHIU A ANUNȚA DEZASTRU! VA LOVI CURÂND ROMÂNIA! CEA MAI CUTREMURĂTOARE PREVESTIRE A MOMENTULUI...

Actorul a rămas fără tata la numai 16 ani şi a trebuit să muncească din greu pentru a-şi ajuta familia.

ȘOC ȘI GROAZĂ LA MORMÂNTUL LUI RĂZVAN CIOBANU! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE CÂND AU VĂZUT! ASTA DA APARIȚIE

„Tatăl meu a murit când eu aveam şaisprezece ani şi dintr-o dată, a trebuit să devin şi mai responsabil. A trebuit să mă angajez. Noi fiind patru copii, mama a ajuns casnică şi trebuia să lucrez eu. Ziua eram la școală şi seara mergeam să fac zidărie, că ce-aş fi putut face?”, a spus Pavel Bartoș pentru blogul aşa-şi-aşa.

CUTREMURĂTOR! IULIA VÂNTUR, ÎN PERICOL DE MOARTE! ANUNȚ DE ULTIM MOMENT PRIVIND STAREA ARTISTEI! SALMAN KHAN E STE ÎNGROZIT (GALERIE FOTO)

Şi-a descoperit pasiunea pentru teatru la vârsta de 16 ani.

„Cred că pasiunea mi-am descoperit-o pe la 15-16 ani, când am început să conștientizez, de fapt, ce-i cu mine, ce pot să fac și cam care este drumul pe care vreau să-l urmez.  La un moment dat mă gândeam să dau la Regie, dar mi-am dat seama că sunt o persoană mult prea activă pentru un regizor. Cam așa a debutat iubirea și întâlnirea mea cu teatrul. Și, bineînțeles, adoram spectacolele de la Miercurea Ciuc (eu fiind de acolo) care veneau o dată la o luna, două sau chiar trei luni, veneau destul de rar spectacole în limba română, iar când veneau, cred că dacă erau în trei reprezentații, le vedeam pe toate", spunea Pavel Bartoș pentru teenpress.ro.

 
 
 
Loading...