Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Anunţ şoc făcut de Pavel Bartoş: Din păcate acum totul se confirmă...

Anunţ şoc făcut de Pavel Bartoş: Din păcate acum totul se confirmă...

Un articol de: B1.ro - 08 Dec 2019, 09:49
Sursă foto: Instagram / Pavel Bartoș Monden

Pavel Bartoş, unul dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi prezentatori din România, nu se limitează doar la cariera sa din televiziune. 

 

El este actor de teatru, joacă în filme şi este gazda show-urilor "Vocea Romaniei" și "Romanii au talent". 

 

 

Puțini sunt cei care cunosc povestea de viață a actorului.

 

 

Acesta a mărturisit că şi-a descoperit pasiunea pentru teatru în adolescenţă şi a transformat-o, ulterior, în meserie.

“Cred că pasiunea mi-am descoperit-o pe la 15-16 ani, când am început să conștientizez, de fapt, ce-i cu mine, ce pot să fac și cam care este drumul pe care vreau să-l urmez.  

La un moment dat mă gândeam să dau la Regie, dar mi-am dat seama că sunt o persoană mult prea activă pentru un regizor. Cam așa a debutat iubirea și întâlnirea mea cu teatrul. 

Și, bineînțeles, adoram spectacolele de la Miercurea Ciuc (eu fiind de acolo) care veneau o dată la o luna, două sau chiar trei luni, veneau destul de rar spectacole în limba română, iar când veneau, cred că dacă erau în trei reprezentații, le vedeam pe toate", declara Pavel Bartoş, pentru teenpress.ro.

Ulterior, în 2003, a debutat în televiziune. "A fost mai demult, în primul serial de televiziune, “Căsătorie de proba”, în care jucăm foarte mult cu Alexandru Papadopol. Cred că aceea a fost școală mea în televiziune", a precizat actorul.

Pavel Bartoş a mărturisit și că are un străbunic ungur. 

“Undeva, cândva, din partea tatălui, străbunicul meu a fost ungur. Bunicul meu s-a căsătorit cu o româncă. Tatăl meu, care era jumătate ungur, jumate roman, s-a căsătorit cu o româncă. Eu, care sunt un sfert ungur, 75% roman m-am căsătorit cu o româncă. Procentajele le calculaţi voi.

Oricum, sunt mândru de obârşiile mele, indiferent de procentaj. Datorită acestor 'radacini', mi-a făcut mare plăcere să joc în limba maghiară la Teatrul Maghiar din Timişoara, dar şi pe scena Teatrului Odeon, în piesa 'Pyramus and Thisbe 4 you'", mai spunea prezentatorul. 

Sursă foto: Instagram / Pavel Bartoș

Sursă foto: Instagram / Pavel Bartoș

 
Loading...