Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden AROGANȚA unui BĂRBAT! Se dă cu placa de SURF şi cântă la VIOARĂ (VIDEO)

AROGANȚA unui BĂRBAT! Se dă cu placa de SURF şi cântă la VIOARĂ (VIDEO)

Un articol de: - 05 Mai 2017, 21:48
AROGANȚA unui BĂRBAT! Se dă cu placa de SURF şi cântă la VIOARĂ (VIDEO) Foto: littlethings.com Monden

Nuno Santos este bărbatul care i-a făcut invidioși pe toți cei care se dau cu placa de surf. El a reușit ceea ce nimeni nu și-ar fi închipuit vreodată. În timp ce se mergea pe placa de surf Snatos a început să cânte la vioară. Se pare valuri uriaşe nu l-au împiedicat să cânte la instrument. Mai mult decât atât, zona în care se afla este una dintre cele mai periculoas din lume pentru surf. Este primul om care reuşeşte această performanță istorică.

Portughezul de 36 de ani este profesor la Institutul Politehnic din Leira, iar curajul lui este nemărginit. Bărbatul a învăţat să cânte la vioară de la vârsta de 5 ani, însă nu este un virtuoz de talie internaţională.

Cea mai mare reuşită a sa este cântatul la vioară în timp ce „călăreşte” valurile de 23 de metri înăţime ale Oceanului Atlantic ce se îndreaptă furioase spre coastele portugheze din zona oraşului Nazaré. Santos interpretează colinde şi melodii ale artiștilor internaționali în timp ce îşi ţine perfect echilibrul pe placa de surf care străbate masivele ziduri de apă.

„Am pierdut numeroase viori şi arcuşuri în ocean, dar nu regret. Apa sărată îmi afectează adesea instrumentele. M-au costat foarte mult şi echipamentele de surf, micile ambarcaţiuni nautice ce mă remorchează. Însă nu regret. Din punct de vedere acustic, muzica se aude minunat în mijlocul valurilor. Vântul poartă pe aripile sale acordurile muzicale până la mal”, spune Nuno Santos.

AROGANȚA unui BĂRBAT! Se dă cu placa de SURF şi cântă la VIOARĂ (VIDEO)

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

 

Tunelul secret de sub Palatul lui Gigi Becali. E incredibil unde duce. Era folosit şi de Carol al II-lea