Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Profeție APOCALIPTICĂ! ARSENIE BOCA a avut DREPTATE! Au plans ICOANELE! Dezastrul a început deja...

Profeție APOCALIPTICĂ! ARSENIE BOCA a avut DREPTATE! Au plans ICOANELE! Dezastrul a început deja...

Un articol de: B1.ro - 29 Iun 2019, 10:31
Profeție APOCALIPTICĂ! ARSENIE BOCA a avut DREPTATE! Au plans ICOANELE! Dezastrul a început deja... Monden

Supranumit „Părintele Ardealului”, Arsenie Boca a fost cunoscut mai ales pentru harul cu care reușea să ajute oamenii aflați la nevoie, dar și pentru faptul că a făcut o serie de profeții cutremurătoare despre viitorul României.

PANICĂ LA PRO TV! EMOȚII PENTRU CELEBRUL CABRAL! S-A ÎNTÂMPLAT LA MARE! SALVATORII AU INTERVENIT DE URGENȚĂ

Se spune că acesta ar fi avut o carte de la muntele Athos, în care există informații despre soarta omenirii.

"În ea, ne-a spus părintele Arsenie, se găseşte descrierea hidrei cu răsuflarea otrăvitoare, care va urmări prin toate mijloacele să împiedice lumina şi voinţa dumnezeiască. Voi trebuie să înfruntaţi cu înţelepciune această ameninţare şi înţelepciunea vă va fi dată vouă, precum şi la mulţi alţii, pentru a răpune Răul. Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică.

INCENDIAR: CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL! S-A REÎNCARNAT! LA ASTA NU S-A AȘTEPTAT NIMENI

Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei.

Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi pica din cauza fricii. Frica-i de la Diavol. Nu vă fie frică pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu. El este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte.

Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul! Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea cand ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, mai spune profeția lui Arsenie Boca despre România.

RĂMAS BUN, OZANA BARABANCEA! VEDETA ANTENEI 1 A FĂCUT GESTUL EXTREM! FANII SUNT DEVASTAȚI!