Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Artist 3D pictează un tigru din corpul a trei femei. 24 de ore de muncă

Artist 3D pictează un tigru din corpul a trei femei. 24 de ore de muncă

Artistul Craig Tracy, din Orleans, a pictat trei femei timp de 24 de ore, pentru a crea pictura tridimensională a unui tigru, cu scopul de a atrage atenţia asupra stării acestor animale.

Artistul a asezat femeile pe podeaua din studiul său şi a folosit vopsea specială pentru pielea umană. De-a lungul carierei sale, Craig a pictat 400 de trupuri, inclusiv o femeie de la Carnavalul de la Rio, scrie Daily Mail.

Craig Tracy, care este foarte pasionat de ceea ce face, mărturiseşte că nu a primit niciodată vreo reacţie negativă privitoare la picturile sale, şi precizează că această măreaţă lucrare este cea mai de succes şi mai importantă din viaţa lui.

„Imaginea cu tigrul din sudul Chinei este una din imaginile mele preferate de până acum. Iubesc ceea ce reprezintă şi toate lucrurile bune care au fost făcute pentru a salva acest tigru”, a spus Craig.Artistul a recunoscut că nu se străduieşte foarte tare să găsească modele doritoare să apară în arta sa, din simplul motiv că ele îl găsesc pe el.

„Toate modelele mele sunt voluntare. Nu apelez niciodată la agenţii sau site-uri pentru a el găsi. De fapt, ele mă găsesc pe mine”, a spus artistul.

Următorul proiect al pictorului ar putea fi în sprijinul celor care suferă de dureri de spate.