Așa arăta Angela Similea în costum de baie, pe vremea lui Ceaușescu. Artista era de o frumusețe răpitoare (FOTO)

Așa arăta Angela Similea în costum de baie, pe vremea lui Ceaușescu. Artista era de o frumusețe răpitoare (FOTO)
FOTO: Facebook: Angela Similea

Angela Similea este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică ușoară de la noi din țară. În tinereț, era extrem de frumoasă și avea un corp de invidiat, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber doar privind o fotografie cu aceasta, în timp ce era pe plajă, de pe vremea lui Ceaușeascu. Angela Similea purta un costum de baie din două piese și radia de fericire.

Angela Similea, în costum de baie, pe vremea lui Ceaușescu

Chiar dacă s-a retras din viața publică prin anul 2018, toată lumea și-o amintește pe Angela Similea. Ba mai mult, aceasta era o frumusețe răpitoare pe vremea în care era tânără și avea un fizic de invidiat. Încă de atunci avea acei cârlionți care îi încadrează perfect fața.

Într-o fotografie din anul 1975, Angela Similea apare pe plajă, cu zâmbetul larg. Solista radia de fericire într-un costul din două piese. În această fotografie avea 29 de ani şi era deja căsătorită cu olandezul Jan David Hilgen, potrivit click.ro.

Angela Similea s-a bucurat de un mare succes în anii 70-80, iar printre șlagărele ei se numără melodii precum „Bun venit rază de soare”, „Nesuferită tristețe”, „Când băieții ne privesc”. În prezent, aceasta are 73 de ani.

Artista s-a retras de pe scena muzicii românești în anul 2018, în urma unei perioade devastatoare pentru ea, reprezentată de moartea mamei ei, dar și a soțului ei, Victor Surdu. De asemenea, a dorit să petreacă mai mult timp alături de fiul său, Sorin și de nepoata sa, Grace.

„Este cea mai importantă femeie din viața mea. Este iubitoare și generoasă. Angela m-a învățat să fiu cinstită, să iert și să muncesc mult pentru viitorul și fericirea mea”, a declarat nepoata sa, despre Angela Similea, într-un interviu pentru Libertatea.

Soții Ceaușescu preferau să meargă pe litoral pentru a se răcori

Nicolae și Elena Ceaușescu iubeau și ei marea.

Chiar dacă aerul condiționat nu era pe placul lui, Nicolae Ceaușescu găsea altă modalitate de a se răcorii în zilele toride de vară. În timpul liber, președintele, împreună cu soția sa, prefera să meargă la stațiunea Neptun, considerată cea mai cochetă stațiune înainte de Revoluție, denumită „perla litoralului românesc”. Cu toate acestea, soții Ceaușescu aveau nevoie și de pază. Plaja era îngrădită și păzită de trupele de Securitate, iar complexul era deservit cu 100 de oameni care asigurau tot confortul pentru cei doi, playtech.ro.

Atunci când erau la plajă, Nicolae și Elena Ceaușescu locuiau într-o vilă (Zona 2) din stațiunea Neptun. De-a lungul anilor, au circulat diverse anectode în ceea ce privesc vacanțele pe litoral ale dictatorului. Una dintre ele este următoarea:

„Se scoală Ceauşescu într-o dimineaţă devreme şi iese pe terasa cu privelişte la mare. Inspiră briza mării cu nesaţ şi spune mulţumit de viaţă: `Bună dimineaţa, soare!`. `Să trăiţi, tovarăşe Ceauşescu!`.

Urmăriți B1TV.ro și pe