Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Acesta e FINALUL de la ASIA EXPRESS: Toți fanii au rămas cu GURA CĂSCATĂ! NU se poate așa ceva...

Acesta e FINALUL de la ASIA EXPRESS: Toți fanii au rămas cu GURA CĂSCATĂ! NU se poate așa ceva...

Un articol de: B1.ro - 06 Apr 2019, 10:57
Sursă foto: Instagram / Asia Express Monden

Ana Morodan şi Adrian Teleşpan au părăsit pentru a doua oară ”Asia Express”.

”Oricare dintre voi ar câştiga sezonul ăsta din Asia Express ar fi mai mult decât merituos. Noi am fost foarte onoraţi că am fost aici cu voi, mă aşteptam ca Şerban să mă omoare până acum, mă aşteptam ca Ruby să-mi spargă timpanele. Coca şi Bogdan vor face şi mai mult. Asia Express pentru mine a însemnat o doamnă care a venit să mă îmbrăţişeze fără motiv, a însemnat multe momente de nervi, multe momente de linişte şi de detaşare şi Asia Express a însemnat toţi oamenii ăştia şi toţi cei care au fost cu noi“, a susținut Ana.

”Nu putem să spunem că ne pare extrem de rău că am ieşit, pentru că ne este dor de casă, pe mine mă aşteaptă o groază de angajamente, pentru că suntem super obosiţi şi psihic, şi fizic“, a mai spus Ana Morodan, în testimonale.

Teleşpan a adăugat despre experienţa lui în ”Asia Express“: ”Pentru mine a însemnat să îmi descopăr unele dintre cele mai mari defecte pe care le îngropasem sub un covor foarte frumos şi, nu în ultimul rând, a însemnat să descopăr această proastă absolut suberbă, fermecătoare, plină de umor, pe care o ştiam foarte bine, dar este omul care mi-a deschis ochii în mai multe direcţii decât mi i-aş fi dechis eu“. 
 

Citeşte mai multe despre:   asia express,   ana morodan,   adrian telespan
 
 
 
Loading...