Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Atenţie, VAL DE SPARGERI în casele vedetelor: Un cunoscut regizor a dat nas în nas cu HOŢII în propria sufragerie! Ce-a urmat n-a fost chiar demn de filme...

Atenţie, VAL DE SPARGERI în casele vedetelor: Un cunoscut regizor a dat nas în nas cu HOŢII în propria sufragerie! Ce-a urmat n-a fost chiar demn de filme...

Un articol de: B1.ro - 18 Dec 2018, 15:11
Atenţie, VAL DE SPARGERI în casele vedetelor: Un cunoscut regizor a dat nas în nas cu HOŢII în propria sufragerie! Ce-a urmat n-a fost chiar demn de filme... Monden

În preajma sărbătorilor hoţii sunt deosebit de atraşi de casele vedetelor.

A păţit-o însuşi Quentin Tarantino care a surprins doi bandiţi chiar în timp ce îi spărgeau locuinţa. După momentul iniţial de perplexitate, regizorul a reușit să-i pună pe fugă… Dar n-au plecat cu mâna goală!

Faimosul regizor se afla acasă, sâmbătă noapte, în jurul orei două, când a auzit niște zgomote suspecte în locuința lui din Los Angeles. Hoții erau doi bărbați care au acționat cu siguranță la pont, însă informațiile lor nu au fost prea bune, din moment ce proprietarul era acasă, scrie Hollywood Reporter.

Zgomotul geamului spart l-a alertat pe Tarantino (55 ani), care a luat camerele la rând și, în cele din urmă, a dat nas în nas cu cei doi spărgători.

Regizorul nu și-a pierdut sângele rece și le-a cerut socoteală hoților. Nu se știe exact ce le-a zis, cert este că a avut efect şi în scurt timp, cei doi s-au făcut nevăzuți, din fericire fără să-l atace pe Tarantino.

Vestea proastă este că nu au plecat cu mâna goală, reușind să înhațe totuși câteva bijuterii, dar și alte bunuri uşor de cărat. Poliția îi caută acum pe făptași, pe baza imaginilor furnizate camerele de supraveghere din vecinătate.

Hoții însă nu se mai tem de mult că pot fi filmaşi, ca dovadă că recent a căzut victimă spărgătorilor și Elisa, fiica lui Magic Johnson, din casa căreia doi indivizi înarmați au fugit cu un rolex, bijuterii și bani gheață.

În ceea ce priveşte familia Beckham, au reuşit performanţa de a fi prădaţi de două ori într-o singură lună, probabil pe măsura popularităţii şi averii lor...

Bărbatul a plecat într-o călătorie de afaceri și i-a cerut soției să îi trimită o fotografie pe WhatsApp. Când s-a uitat mai bine, a văzut un DETALIU care l-a scos din minți. A cerut imediat DIVORȚUL (FOTO)

Citeşte mai multe despre:   Quentin Tarantino