Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden AU FOST DATE ACATISTE! Preoţii din satul natal al Denisei Manelista, mărturisiri emoționante: Sperăm ca rugăciunile să fie ascultate (FOTO)

AU FOST DATE ACATISTE! Preoţii din satul natal al Denisei Manelista, mărturisiri emoționante: Sperăm ca rugăciunile să fie ascultate (FOTO)

Un articol de: - 30 Mai 2017, 13:12
AU FOST DATE ACATISTE! Preoţii din satul natal al Denisei Manelista, mărturisiri emoționante: Sperăm ca rugăciunile să fie ascultate (FOTO) Monden

Starea de sănătate a Denisei Manelista rămâne în continuare instabilă. Internată într-un spital din Capitală, cântăreața de 27 de ani pare să se simtă un pic mai bine. Familia acesteia a trimis analizele la două clinici din Cuba, acolo unde s-a tratat de cancer și Leo Iorga. Cu ajutorul financiar al prietenilor, Denisa ar putea fi transferată în curând în străinătate.

În satul natal, toată lumea se roagă pentru sănătatea ei. Preoții de la Biserica din localitate au povestit pentru WowBiz că lumea vine să dă acatiste pentru însănătoșirea artistei.

Foto: WowBiz

Oamenii Domnului au numai cuvinte de laudă la adresa Denisei.

Din clasa a întâia mi-a fost elevă. Era o fetiţă mică, firavă, cu ochii pătrunzători, care voia să înveţe. Pentru că părinţii ei s-au despărţit, aceasta era studioasă, a rămas în grija bunicii şi se descurca foarte bine la muzică. Când nu mai aveam ce să predau o puneam să cânte. Era foarte bună. Era prima solistă a grupului. Tatăl ei era la xaxofon şi exersa cu el, se certau, povestea că tatăl ei îi reproşa că nu are ureche muzicală”, a spus preotul din satul natal.

Mi-a povestit că nu vrea să se căsătorească, că nu vrea să vorbească cu nimeni, că e domnişoară. Întâi carieră şi apoi familie. Denisa nu a spus nimănui de boală. Era slăbită, era bolnavă, nu ţinea cură. La scurt timp după ce s-a aflat că Denisa e bolnavă, mai multe femei au venit şi au dat acatiste de sănătate. Ne-am rugat pentru ea. L-am văzut pe tatăl ei într-o zi, dar e supărat foc. Am auzit că are nevoie de o sumă de bani măricică. Ai ei au bani, dar e peste putinţă. Sperăm ca rugăciunile să fie ascultate şi să fie sănătoasă”, a mai spus preotul.

Citeşte mai multe despre:   Preoţii ,   denisa manelista,   boală,   Cuba,   spital