Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Familia lui AVICI anunţă cauza MORŢII artistului

Familia lui AVICI anunţă cauza MORŢII artistului

Un articol de: B1.ro - 26 Apr 2018, 20:30
Familia lui AVICI anunţă cauza MORŢII artistului Monden

Într-un comunicat de presă, familia DJ-ului Avicii a lăsat de înțeles că artistul s-a sinucis în capitala Omanului, Muscat. Rudele regretatului artist susțin că acesta ”nu a mai putut continua” și ”a vrut să-și găsească pacea”.

Dragul nostru Tim a fost un căutător, un suflet artistic fragil care căuta răspunsuri la întrebările existenţiale ale vieţii. A vrut să găsească un echilibru în viaţă pentru a fi fericit şi pentru a putea să facă ceea ce iubeşte cel mai mult – muzică… N-a mai putut continua, a vrut să-şi găsească pacea”, a scris familia artistului într-un comunicat.

Totodată, rudele artistului mort au spus că, după ce și-a anunțat retragerea, el și-a căutat ”balanța în viață” pentru a fi fericit.

Când nu a mai concertat, el a vrut să-și găsească balanța în viață pentru a fi fericit și să fie în stare să facă ce a iubit cel mai mult, muzica”, au mai afirmat rudele acestuia, scrie Metro.

Totodată, familia artistului recunoaște că el Avicii ”se chinuia”. Ei spun că gândurile l-au îngenuchiat și că ”nu mai putea continua în acest fel”.

Se chinuia cu gândurile despre viață, fericire. Nu mai putea continua în acest fel. A vrut să-și găsească pacea. Tim nu a fost făcut pentru a fi o mașinărie de afaceri; era un băiat sensibil, care își iubea fanii, dar se ferea de lumina reflectoarelor.

Tim, o să fii întotdeauna iubit și își vom duce lipsa. Amintirea persoanei tale și muzica ta te vor menține viu. Te iubim! Familia ta”, scrie familia lui Avicii în Comunicat.

Citeşte mai multe despre:   Avici