Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Avocat: Nici Oana Zăvoranu, nici Pepe nu au act de proprietate pentru casa în care locuiau

Avocat: Nici Oana Zăvoranu, nici Pepe nu au act de proprietate pentru casa în care locuiau

Oana Zăvoranu a susţinut luni o conferinţă de presă, la un restaurant din Bucureşti, unde a ţinut să facă unele precizări referitor la divorţul scandalos dintre ea şi Pepe.

Oana  a venit însoţită de Ana Maria Prodan, Serghei Mizil şi avocatul ei, Ionuţ Todan. Oana a anunţat că a numit-o pe Prodanca impresara sa, despre care a spus că este o prietenă adevărată.

Avocatul Oanei a spus că principalele lucruri pe care vor să le lămurească în  conferinţa de presă, sunt legate de averea soţilor Oana Zăvoranu şi Ionuţ Pascu.

„Aceasta locuinţă în care au domiciliat Oana si Pepe este o locuintă care nu aparţine ca şi act de proprietate niciunuia dintre ei. Aceasta locuinţă aparţine unei femei pe nume Vatafu Elena, care este titulară pe rol fiscal şi pentru care s-a emis în anul 2011 o decizie de impunere, de către Primăria Sectorului 3”, a spus avocatul.

Întrebat cine este doamna Vătafu Elena, avocatul a spus că nu se ştie cine este, şi că nu este rudă cu cei doi, dar că ar fi cumpărat imobilul în baza unui contract de închiriere, în anul 2002.

Oana a explicat de ce nu poate arăta presei documentele pe care le deţine, motivând că Pepe a sustras toate actele personale, comune, dar şi cele care erau doar ale ei.

Potrivit avocatului, Oana nu o cunoaşte pe doamna Vătafu Elena, dar Pepe are la cunoştinţă despre această persoană, ba chiar el sau mama lui ar avea o promisiune de cumpărare, care se poate concretiza în anul 2012.

Pe lângă problema actelor, avocatul Ionuţ Todan, a spus că cei doi soţi au făcut investiţii comune, pentru care Oana doreşte o evaluare, la partaj.

Oana Zăvoranu în conferinţă de presă


Război între Oana şi PepeCiteşte mai multe despre:   Oana Zavoranu,   Pepe,   avocat,   conferinta de presa,   locuinta