Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden B'estfest ia startul în acest weekend: Află programul celui mai mare festival al verii

B'estfest ia startul în acest weekend: Află programul celui mai mare festival al verii

Garbage, Caro Emerald sau Pulp. Nu vorbim despre capetele vreunui afiş de promovare de peste hotare, ci chiar de numele sonore care vor face atmosfera la B`estfest anul acesta. Cea de-a șasea ediție începe în câteva ore, iar organizatorii promit un show de zile mari. Șapte scene, 6 corturi în care vor mixa cei mai în voga DJ, dar și un imens parc de distracții în zonă, toate acestea sunt pregătite pentru cel mai tare festival de gen al verii.

Vara trecută, în toate cluburile şi la radiourile, Caro Emerald aducea un suflu nou şi un sound fresh. "A night like this" stătea pe buzele tuturor şi era fredonată la nivel internaţional. Anul acesta, artista a ales România, aşa că duminică va urca pe scena B'es Ffest Summer Camp. Festivalul va reuni anul acesta peste 100 de muzicieni internaţionali, dar şi trupe româneşti, care vor concerta în faţa a aproximativ 50 de mii de oameni.

Producţia evenimentului va beneficia de o desfăşurare de forţe impresionantă. Aproape 2000 de oameni vor face parte din echipa organizatorică pe fiecare zi de festival, cărora li se alătură aproximativ 300 de agenţi de pază ce vor supraveghea întreaga zonă pe durata evenimentului.

Accesul la B’estfest Summer Camp se va face vineri, 6 iulie, de la ora 15:00, urmând ca sâmbătă şi duminică porţile să se deschidă publicului ceva mai devreme, la ora 12:00. Printre artiştii anunţaţi deja pe afişul festivalului se numără Pulp, Garbage, Röyksopp, Caro Emerald, Selah Sue, alaturi de B.U.G. Mafia, Paraziţii, Şuie Paparude, Subcarpaţi, Grimus şi Les Elephants Bizarres.

Începe B'estfest pe 6 iulie
Embed:


Citeşte mai multe despre:   concert