Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Baba Vanga, profeții cutremurătoare: CADOURILE pe care să NU le primeşti niciodată. Aduc MARI NENOROCIRI! VEZI LISTA

Baba Vanga, profeții cutremurătoare: CADOURILE pe care să NU le primeşti niciodată. Aduc MARI NENOROCIRI! VEZI LISTA

Un articol de: B1.ro - 28 Mar 2018, 14:02
Baba Vanga, profeții cutremurătoare: CADOURILE pe care să NU le primeşti niciodată. Aduc MARI NENOROCIRI! VEZI LISTA Monden

Există daruri pe care le primești și îți pot aduce energie negativă. Indicat ar fi să renunți la ele.

Baba Vanga spunea „De unele cadouri bucură-te, de altele - apără-te!”.

Iată câteva exemple de astfel de cadouri.

Ceas

Acest obiect contorizează timpul. Chiar dacă nu pare să fie nimic special, ceasul tinde să se oprească. Ca acest cadou să nu simbolizeze sfârșitul unei vieți fericite, ar fi bine să-i dai donatorului câteva monede.

Portmoneu

Primind în dar un portofel gol, riști să pierzi norocul la bani. De aceea, în el trebuie să fie măcar un bănuț.

Batistă pentru nas

În culturile multor popoare, există obiceiul de a da batiste la înmormântări. Acest accesoriu este strâns legat de lacrimi și durere. Unde mai pui că șervețelele de hârtie sunt mult mai practice și mai comode.

Perle

Un astfel de cadou poate aduce necazuri, pierderi și boli. În multe țări, perlele simbolizează lacrimile văduvelor și a orfanilor.

Oglindă

Este un obiect prea misterios pentru a-l primi în dar cu ușurință. Se spune că oglinda îți poate lua frumusețea, tinerețea și vitalitatea. În deosebi, trebuie să te temi de oglinzile vechi, scrie misstits.ru.

Mănuși

Această piesă vestimentară este implicată în foarte multe ritualuri magice, care vizează schimbarea personalității. De aceea, ar fi bine să faci schimb de mănuși. (cum se spune în popor, ochi pentru ochi).

Cuțit

Cuțitul, foarfeca sau orice alt obiect ascuțit trebuie să ți-l cumperi singur. Lucrurile cu vârf ascuțit acumulează prea multă energie negativă. Dacă cel care îți face un cadou de acest tip insistă să-l primești, ar fi bine să-l cumperi de la el, măcar cu o sumă simbolică.

Citeşte mai multe despre:   Baba Vanga,   cadou