Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Bacalaureatul surprizelor: Vezi ce vedete au picat examenul maturității, dar și cine a promovat

Bacalaureatul surprizelor: Vezi ce vedete au picat examenul maturității, dar și cine a promovat

Nu numai liceenii obișnuiți au susținut în aceste zile examenul de Bacalaureat, ci și vedete autohtone din showbiz-ul românesc. Dacă unii au reușit să promoveze de abia acum, nu toți au avut același succes.

Printre cei peste 50% dintre românii care au picat examenul maturității se numără și Margherita, fiica lui Ioniță și Vorica de la Clejan, care deși a promovat la toate probele, nu a reușit să obțină o medie generală mai mare de 6, scrie ziarul Ring. Ea a luat nota 6,4 la română, 5,2 la istorie și 6,35 la geografie. Astfel, media ei generală a fost 5,98.

De asemenea, Costel Busuioc, tenorul român ajuns celebru în întreaga lume n-a reuşit să obţină note la fel de înalte ca cele pe care le intonează. Elev la Seminarul Teologic, acesta a luat 1,20 la limba română şi puţin peste 4 la istorie. Costel Busuioc s-a descurcat mai bine însă la proba de geografie, unde a obţinut nota 5,10.

Printre cei care au picat Bac-ul se află și fiul manelistului Nicolae Guță, care poartă același nume ca tatăl său. Absolvent al Liceului "Apollonius" din Petroșani, unitate privata, Nicolae nu a reușit să obțină nota de trecere la examen. Acesta a obținut nota 1.00 la limba română, nota 3 la matematică și nota 2 la geografie.

La fel de ghinionist a fost și Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, respins dupa ce a fost notat cu mai multe note de trei și patru.

La polul opus, câteva personalități au promovat cu brio Bac-ul și se pot bucura de vară în liniște. Printre acestea se numără Laura Andreșan, care a obținut 8,75 la istorie, 8,60 la geografie și 5,80 la română, fiind admisă cu media de 7,71, după doi ani de încercări, scrie Cancan.

Și Mădălina Pamfile, fosta iubită a lui Radu Mazăre a promovat Bacalaureatul cu media generală 7,66. Ea a luat 7,10 la română, 7,10 la istorie şi 8,80 la geografie.

Note bune a obținut și Alina Eremia, cântăreața din trupa Lala Band, care a obținut media generală 8,96. La românp a luat 8,10, la istorie a luat 8,80, iar la sociologie a luat nota 10.

Citeşte mai multe despre:   bacalaureat,   vedete