Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden BĂLAN A MURIT! Vestea MORȚII A ȘOCAT toată România! Ce DRAMĂ imensă ...

BĂLAN A MURIT! Vestea MORȚII A ȘOCAT toată România! Ce DRAMĂ imensă ...

Un articol de: B1.ro - 23 Iun 2019, 12:05
BĂLAN A MURIT! Vestea MORȚII A ȘOCAT toată România! Ce DRAMĂ imensă ... Monden

Un cardiolog din Sibiu al Serviciului Judeţean de Urgenţe din Sibiu murit în timpul unei excursii, la aproximativ o săptămână după ce alt medic, din Bihor, a murit în timpul gărzii, relatează Ziarul Financiar, care citează postarea de pe Facebook a dr. Livia Davidescu.

RUGĂCIUNI PENTRU ADRIANA BAHMUȚEANU! A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ! SILVIU PRIGOANĂ E ÎN STARE DE ȘOC! VEZI AICI CUM A GĂSIT-O…

"Încă o veste tristă acoperă corpul medical, la nici o săptămână de când un medic a decedat. Astăzi, dr. Cătălin Bălan, cardiolog în Sibiu, a plecat lângă cei 45 de medici morţi în gărzi sau după. Condoleanţe familiei!", se arată în postarea de pe Facebook a dr. Livia Davidescu, din Craiova.

SCANDAL LA MORMÂNTUL LUI RĂZVAN CIOBANU! IULIA ALBU S-A PĂRUIT CU CĂTĂLIN BOTEZATU! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

În continuare, doctorița a acuzat Guvernul de "tergiversare", "nepasare" și "indolenţă".

MOTIV DE DIVORȚ! ANTONIA A FOST PRINSĂ DEZBRĂCATĂ! E LOVITURA MOMENTULUI PENTRU ALEX VELEA! IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE (FOTO)

"Stimaţi guvernanţi, uitaţi-vă în jur şi încercaţi să vedeţi efectele tergiversării, nepăsării, indolenţei de care daţi dovadă când e vorba de medici", se mai arată in postare.

"Câţi vreţi să se mai alinieze convoiului mortuar? 

Iniţiativa privind gărzile de a fi trecute la vechime poate salva sute de vieţi, atât ale medicilor, dar şi ale pacienţilor. Nu lăsaţi timpul sa treacă dacă vreţi să mai aveţi un corp medical de elită”, a mai scris colegul medicului", a mai scris dr. Livia Davidescu.Păcat! O mare personalitate mondială a murit! L-au găsit fără suflare, în închisoare!

"A murit astăzi, pe neaşteptate, căzând brusc, într-o excursie. Nu vi se pare nimic neobişnuit, domnilor decidenţi? Nu vă sună niciun clopoţel al raţiunii când citiţi aceste rânduri?”, scrie Livia Davidescu.

"Nu pot să nu mă gândesc la faptul că soţul meu este şi el cardiolog, are tot 54 de ani şi face gărzi! Să mă aştept la tot ce poate fi mai rău? Pentru că face minim 4 gărzi pe lună ca să asigure continuitatea? Pentru că exisăt vid legislativ pe care de 8 luni încoace ne rugăm să îl umple cumva Parlamentul? Domnule ministru al Muncii, aţi spus să aşteptăm 2 săptămâni ca să găsiţi o soluţie!", a adaugat ea.

Tot dr. Livia Davidescu a fost si cea care, in 2018, a postat o listă cu peste 40 de medici care au murit în timpul gărzilor, cerând autorităţilor ca gărzile să fie recunoscute ca vechime în muncă.

"În mod normal, termenul este unul rezonabil. Doar că pentru noi, cei ce facem gărzi, timpul are o cu totul altă dimensiune, din păcate..cea a morţii!”, adaugă medicul.

În urmă cu aproximativ o săptămână, dr. Ştefan Quai din Bihor a murit în timpul gărzi.