Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Barack Obama o acuză pe Kim Kardashian că a creat o generație obsedată de ”bogăție și faimă”

Barack Obama o acuză pe Kim Kardashian că a creat o generație obsedată de ”bogăție și faimă”

Președintele american Barack Obama a lansat un atac la adresa lui Kim Kardashian și a familiei acesteia, spunând că emisiunea pe care o găzduiesc ajută la crearea unei generații tinere obsedate de ”bogăție și faimă”.
Liderul american i-a indicat pe Kim Kardashian și pe iubitul acesteia, raperul Kanye West, în cadrul unui interviu acordat Amazon.com, scrie Contact Music.

”Visul american implica nişte lucruri destul de simple. O slujbă bună şi siguranţă. O educaţie bună. Oamenii simţeau că prin muncă pot ajunge la aşa ceva. Nu cred că existau vise de genul <>. Dar cred că s-a produs o schimbare în cultură. Noi nu am fost expuşi la aceleaşi lucruri ca şi copii din zilele acestea. Nu exista acces la viețile celor bogați și faimoși. Copii nu obișnuiau să monitorizeze zi de zi hainele lui Kim Kardashian sau unde pleacă Kanye West în vacanță, echivalând acestea cu succesul”, a declarat Obama.

Clanul Kardashian și-a câștigat faima printr-un reality show difuzat de câțiva ani de zile, în care viața lui Kim și a surorilor sale este urmărită pas cu pas de către noua generație de copii americani.

Citeşte mai multe despre:   Barack Obama,   Kim Kardashian,   Kanye West