Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Ben Foster, în rolul ciclistului Lance Armstrong: Am luat droguri pentru a înțelege personajul cât mai bine. Îl urăsc pentru că s-a prezentat ca un fel de Hristos pe bicicletă

Ben Foster, în rolul ciclistului Lance Armstrong: Am luat droguri pentru a înțelege personajul cât mai bine. Îl urăsc pentru că s-a prezentat ca un fel de Hristos pe bicicletă

Un articol de: - 21 Sep 2015, 17:35
Ben Foster, în rolul ciclistului Lance Armstrong: Am luat droguri pentru a înțelege personajul cât mai bine. Îl urăsc pentru că s-a prezentat ca un fel de Hristos pe bicicletă Monden

Actoul Ben Foster, cel care îl va juca pe Lance Armstrong în filmul "The Program"/Programul, care va intra în cinematografele de peste Ocean pe 16 octombrie, a mărturisit presei că a luat droguri pentru a-l interpreta cât mai bine pe sportive.

"Nu vreau să vorbesc despre drogurile pe care le-am luat. Sînt chimicale foarte serioase care îți afectează corpul profund. Pentru a înțelege rolul, era important să o fac. Și-au făcut efectul", a  spus Foster pentru The Guardian.

Starul de la Hollywood a vorbit despre efectele pe care le-a simțit în corp din cauza drogurilor, dar și despre resentimentele față de cyclist.

"Nu știu dacă pot să separ efectul fizic al chimicalelor de cel psihologic. M-am simțit invincibil. Mă gîndeam că de aia îl urîm pe Lance Armstrong, fiindcă s-a prezentat ca Iisus Hristos pe bicicletă. Îl urîm pentru că s-a întors din morți, i-a salvat pe cei bolnavi, dar s-a dovedit că e plin de rahat. Și sîntem supărați fiindcă nu și-a cerut scuze pînă la capăt", a mai spus Ben.

Armstrong a recunoscut că a folosit EPO, transfuzii sanguine, testosteron etc. Pentru a obține rezultate cât mai bune în sport. După ce a fost prins dopat, ciclistul a pierdut toate cele 7 titluri pe care le “câștigase” la Turul Franței.


The Program - New Official Trailer

Citeşte mai multe despre:   sportiv,   actor ,   filme porno