Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Mihai Bendeac șochează: A recunoscut oficial boala incurabilă de care suferă

Mihai Bendeac șochează: A recunoscut oficial boala incurabilă de care suferă

Un articol de: B1.ro - 03 Mai 2018, 08:12
Mihai Bendeac șochează: A recunoscut oficial boala incurabilă de care suferă Monden

Vestea morţii îndrăgitului DJ Avicii a cutremurat întreaga lume. Fanii artistului şi nu numai au fost devastaţi să afle şi că tânărul şi-a pus capăt zilelor. Asta a deschis nou discuția despre cât de ignorată este depresia, o boală cu care se confruntă tot mai mulți oameni.

În acest context, Mihai Bendeac a atras atenția că această afecțiune, netratată, poate avea urmări grave și ireversibile, precum suicidul.

Actorul a distribuit pe Facebook un articol care anunța că Avicii s-a sinucis din cauza depresiei și a adăugat comentariul: ”În caz că mai întreabă vreun prost de ce popularizez depresia. (Adică de ce vorbesc cât pot despre boală și încerc să fac oamenii să conștientizeze...)”.

Bendeac s-a arătat revoltat că unii oameni nu înțeleg cât de gravă este această boală. De-a lungul timpului, el a primit numeroase comentarii negative, atunci când a vorbit despre aceste simptome cu care se confruntă atât el, cât și alte milioane de oameni din întreaga lume. 

Actorul nu s-a ferit niciodată să spună că îi este extrem de greu să se lupte cu depresia: ”Am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boala asta sinistră numită depresie: să aduc bucurie. Prin profesia mea. Visez artă de când mă știu. Și mi-am sacrificat totul pentru ea: viață, familie, sănătate”.

Citeşte mai multe despre:   Mihai Bendeac