Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Berlusconi: Vreau să trăiesc 120 de ani. Am o latură homosexuală, chiar lesbiană!

Berlusconi: Vreau să trăiesc 120 de ani. Am o latură homosexuală, chiar lesbiană!

Premierul italian Silvio Berlusconi a dezvăluit presei că vrea să trăiască până la 120 de ani, spunând în glumă că are şi "o mică latură homosexuală", chiar lesbiană, informează AFP. În fața a sute de simpatizanți reuniți la Roma, premierul Italiei, în vârstă de 74 de ani, a declarat: "Chiar dacă vreau să trăiesc până la 120 de ani, sunt şi muritor în acelaşi timp",

Berlusconi consideră că a fost persecutat de justiţie pentru a fi înlăturat: "Sunt muritor pentru că am fost vizat de cele mai multe procese din istoria omenirii", a explicat premierul Italiei.

Împotriva lui Berlusconi s-au intentat trei procese, acesta fiind acuzat de coruperea martorilor, în cazul Mills, de fraudă fiscală, în cazul Mediaset, fiind acuzat în scandalul "Rubygate" de relaţii cu o prostituată minoră şi trafic de influenţă.

"În total, 103 anchete, peste 1.000 de magistraţi se ocupă de mine, 2.565 de audieri. Şi mai au curajul să afişeze pancarte pe care scrie «Silvio, lasă-te judecat»", a continuat şeful Guvernului italian.

Premierul italian s-a comparat cu fostul premier socialist Bettino Craxi, care era acuzat "de toate relele, că acumulase averi, de o justiţie influenţată de idei de stânga".

"Sunt 17 ani de când magistraţii încearcă să mă elimine, dar sunt încă aici şi nu am fost condamnat niciodată", a spus Berlusconi, justiţia "subversivă" care încearcă să le impună cetăţenilor un alt guvern decât cel pe care l-au ales.

În finalul discursului, un activist a strigat: "Eşti frumos!", iar Berlusconi a răspuns în glumă: "În fiecare dintre noi există o latură a homosexualităţii în proporţie de 25 la sută, dar, după un examen mai atent, am descoperit că a mea este lesbiană", o aluzie la admiraţia sa pentru femei.

Citeşte mai multe despre:   Silvio Berlusconi,   homosexuali,   Justitie,   proces