Fostul director de Formula 1, Bernie Ecclestone va deveni tătic pentru a patra oară, la 89 de ani. Cea de-a treia soție îi da dărui un fiu

Fostul director de Formula 1, Bernie Ecclestone va deveni tătic pentru a patra oară, la 89 de ani. Cea de-a treia soție îi da dărui un fiu

Fostul director executiv în Formula 1, Bernie Ecclestoneîn vârstăde 89 de ani, urmezăsă devină tăticpentru a patra oară,cu soția Fabiana Flosi, de 44 de ani.

Copilul va fi primul fiu al omului de afaceri și se va naște în luna iulie. Acestamai are trei fiice din primele două căsătorii: Deborah, de 65 de ani, Tamara, de 35și Petra, de 31, iar primul fiu se va naște în luna iulie. Mai mult, Ecclestoneeste și un bunic cu mulți nepoți- cinci.
Fostul directorși Fabiana s-au căsătorit în 2012și au fost extrem de entuziasmați de venirea pe lume a bebelușului. Mai mult, omul de afaceri a declarat că într-adevăr, fiul său se va naște în această vară și că speră să joace table cât mai curând cu el, pentru că vor sta acasă și vor exersa, potrivit presei internaționale.

Viitorii părinți au începutrelație de dragoste pe un vas de croazieră

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul Consilierului Mondial al Sporturilor cu Motor, unde ea participaregulat la întâlniri.
Aceștia se știaude câțiva ani înainte ca, în 2009, un prieten reciproc să o fi invitat pe Flosi peo croazieră în jurul Croației, unde se afla șidomnul Ecclestone.

Viitoarea mămică speră nu își vadă niciodată fiul pe o pistă de Formula 1

„Ca toți părinții, avem o singură dorință: Copilul trebuie să se nască sănătos șisperăm să nu aibăniciodată intenția de a participa laformula 1”, a declarat Fabiana.

Eccleston a declarat că pentru el toată agitația legată de venirea pe lume a copilului este inutilă, chiar dacă este încântat, în specialpentru sotia sa careașteaptă cu nerăbdare ca acest lucru să se întâmple de câțiva ani. Mai mult, el este liniștit că nu o va lăsa singură după ce va pleca din aceatsă lume.

Ecclestone supranumit numit „Supremul de la F1” – este un fost director executiv al grupuluicare gestionează Formula 1 și deține o parte importantă din Delta Topco.

De-a lungul vieții aacumulat o avere estimata la 2,5 miliarde de lire sterline doar din managerirea la Formula 1.

Excentricul milionara participat la două curseGrand Prixca șofer în 1958, dar nu a reușit să se califice pentru niciuna dintre acestea.
Managerul directorul șoferilor Stuart Lewis-Evans și Jochen Rindt înainte de a achiziționa echipa Brabham în 1972, pe care acondus-otimp de 15 de ani.

El s-a căsătorit cu prima sa soție,IvyBamfordîn 1952și au avut-o pe fiicaDeborah, inainte de a divorța in 1960.

Ecclestone a avut apoi o relație de 17 de ani cu Tuana Tan, născută în Singapore, înainte de a se întâlni cu modelul croat Slavica Radic în septembrie 1982, lacircuitul italian Monza Race.

Perechea, între care existao diferență de vârstă de 28 de ani, s-a căsătorită în 1985, și ulteriors-au născut șifiicele Tamara și Petra, ambele având cariere în modă.

Ecclestone și Radic au divorțat în 2009, iar celebrul om de afaceri s-a căsătorit , trei ani mai târziu, cu actuala sa soție, care este cu 45 de ani mai tânără.

Urmăriți B1TV.ro și pe