Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Bianca Drăguşanu, supărată nevoie mare pe cele care au criticat-o pentru cum arăta la prima ei apariţie TV: 'NIŞTE PROASTE AFUMATE' (FOTO)

Bianca Drăguşanu, supărată nevoie mare pe cele care au criticat-o pentru cum arăta la prima ei apariţie TV: 'NIŞTE PROASTE AFUMATE' (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 19 Ian 2019, 21:28
Bianca Drăguşanu, supărată nevoie mare pe cele care au criticat-o pentru cum arăta la prima ei apariţie TV: 'NIŞTE PROASTE AFUMATE' (FOTO) Foto: Bianca Drăguşanu / Instagram Monden

Bianca Drăguşanu a răbufnit după ce a văzut comentariile răutăcioase legate de prima ei apariţie la tv, la emisiunea „Din dragoste”. 

În contextul trendului #10yearchallenge, în care se face comparația între 2009 și 2019, o fotografie cu blondina la prima ei apariţie televizată a revenit la suprafață.

 

Imaginea a stârnit numeroase comentarii răutăcioase, aşa că vedeta a reacţionat. Bianca i-a întrebat pe urmăritorii ei dacă ştiu câţi ani are ea, ca apoi să dezvăluie că în martie împlineşte 37 de ani şi că imaginea de care râde toată lumea este de acum 20 de ani, nu 10. 

„Vreau să vorbesc cu voi, ăştia care mă iubiţi, care mă apreciaţi, ăştia care mă urâţi nejustificat, pentru că ura este o dovadă de prostie, care folosiţi un limbaj mediocru; aş putea să mă cobor la limbajul vostru, pentru că şi eu pot fi fată de cartier şi să povestiţi cu mine... Să-mi spune-ţi voi dacă ştiţi câţi ani am eu. Câţi ani fac eu în 6 martie? Pentru că circulă o pza virală cu mine pe Instagram şi pe Facebook, asta cu 10 years ago challenge. F**k you, bitches! Care zece ani?!

Ca să lămurim treaba cu poza asta virală. Eu am fost la Din dragoste când aveam 17 ani. Da, frate, aşa arătam! Eram grasă, eram un copil, aveam sprâncenele subţiti, nu eram machiată şi aveam părul oxigenat acum 20 de ani. Da, aia eram eu. Şi ce credeţi? Mă mândresc cu asta, pentru că un om deştept apreciază evoluţia altui om. Acum aş face eu o provocare, 20 de ani challenge. Câţi dintre voi ştiu câţi ani am eu?

Dacă tot a devenit în m****i lor poza asta virală, de la nişte proaste afumate care nu au decât o gândire mediocră, care mă fac să mă cobor la nivelul lor ca să mă fac înţeleasă, vreau să vă spun că eu fac 37 de ani peste fix două luni. Mă simt ca de 27, ăsta este adevărul! Am un copil minunat, o viaşă minunată, echilibrată. Sunt mai umană decât toţi oamenii pe care îi cunoaşteţi. Deci aş putea să mă cobor la limbajul mediocru al acestor persoane care au pus poza cu mine de acum zece ani. Nu! Poza este de acum 20 de ani! Îmi pare bine că există poza aia cu mine că altfel nu puteam să mă mândresc cu ce sunt acum”, a spus Bianca Drăgușanu într-un live pe Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

(Foto: Bianca Drăguşanu / Instagram)
 


 

Citeşte mai multe despre:   Bianca Dragusanu,   Din Dragoste,   #10yearschallenge