Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat religios: Vezi cine a furat mireasa de la petrecerea fastuoasă

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat religios: Vezi cine a furat mireasa de la petrecerea fastuoasă

Bianca Drăguşanu i-a spus "Da" lui Victor Slav şi în faţa lui Dumnezeu. Ceremonia religioasă a avut loc la biserica Doamna Oltea din Capitală, iar la altar Bianca a fost condusă de tatăl ei. 

Petrecerea, una fastuoasă, a avut loc la un restaurant de lux din nordul Capitalei.

Bianca Drăguşanu a arătat impecabil în rochie de mireasă. La coborârea din maşină, la biserică, mireasa a fost imediat înconjurată de apropiaţi, care s-au grăbit să îi ţină umbrela, pentru a nu fi udată de ploaie.

Rochia Biancăi, din mătase franţuzească, a fost lucrată manual, special pentru ea. Buchetul miresei a fost făcut din flori albe şi lila, între care au predominat bujorii. Bianca a anunţat deja că intenţionează să-l criogeneze, pentru a-l avea intact timp de 25 de ani.

Emoţionat s-a declarat şi tatăl mirelui. Înainte de ceremonie acesta a avut şi un mesaj pentru tânărul cuplu - să îl facă cât mai repede bunic.

După ceremonia reliogioasă, tinerii căsătoriţi au avut parte şi de un moment special. La ieşirea din lăcaşul sfânt, mirii au dat drumul la zeci de porumbei albi, care semnifică binecuvântarea unui nou inceput de drum în viaţă.

Apoi, cuplul s-a urcat într-o limuzină albă şi a plecat spre un local de lux, unde a avut loc petrecerea cu cei 300 de invitaţi.

În ciuda vremii ploioase şi friguroase, atmosfera s-a încins repede în restaurant. Cei care au dat tonul distracţiei au fost mirii. Tinerii căsătoriţi au valsat pe melodia interpretată de Righteous Brothers, Unchained Melody. Emoţionată, Bianca chiar s-a încurcat la dansul mirilor.

Tradiţia a fost respectată, iar la miezul nopţii, Bianca Drăguşanu a fost furată de la cea mai frumoasă petrecere din viaţa ei.

Cele care au furat mireasa au fost chiar domnişoarele de onoare, Raluca şi Natalia, şi Cruduţa, iubita lui Mihai Costea, fotbalist de la Steaua.

Mai târziu, mirii au tăiat tortul cu trei etaje în timpul unui spectacol de artificii.

Printre artiştii care au încins atmosfera la nunta cuplului se numără şi Nelu Ploieşteanu.

Securitatea a fost şi ea asigurata de câteva zeci de oameni, special angajaţi.

Citeşte mai multe despre:   Victor Slav,   Bianca Dragusanu