Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Biografia lui Meghan Markle și a Prințului Harry va fi lansată în august. „Va da cărțile pe față și va arăta lumii că ei nu au avut de ales decât să părăsească viața regală”

Biografia lui Meghan Markle și a Prințului Harry va fi lansată în august. „Va da cărțile pe față și va arăta lumii că ei nu au avut de ales decât să părăsească viața regală”

Un articol de: Roxana Mirea - 15 Mai 2020, 17:35
Biografia lui Meghan Markle și a Prințului Harry va fi lansată în august. „Va da cărțile pe față și va arăta lumii că ei nu au avut de ales decât să părăsească viața regală” FOTO: Hepta.ro Monden

Părearea multora despre Meghan Markle s-a schimbat după ce ea și prințul Harry au ales să renunțe la rolurile de membri seniori ai familiei regale britanise și să se mute în Statele Unite ale Americii. Celor doi le-ar fi plăcut ca oamenii să înțeleagă decizia pe care au luat-o. Drept urmare, Meghan Markle a mărturisit că speră ca cei care o desconsideră să își schimbe părerea despre ea după ce vor citi biografia „Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family”.

 

Meghan Markle speră că oamenii, datorită acestei cărți, își vor da seama cine este cu adevărat

 

Meghan Markle a devenit un persoanj negativ pentru mulți admiratori ai familiei regale britanice. Lumea a acuzat-o în nemurătate rânduri că din cauza ei Prințul Harry a luat hotărârea de a pleca de lângă familia lui și de a renunța la îndatoririle regale. Cei doi au susținut mereu contrariul.

Acum, Meghan Markle este încrezătoare și speră că lumea își va schimba total opinia pe care o are despre ea din momentul în care vor citi biografia ei și a Prințului Harry scrisă de jurnaliștii Omid Scobie și Carolyn Durand și vor înțelege toate decizile luate de către cuplu.

„Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family” va putea intra în posesia oamenilor din august, atunci când va fi disponibilă în librării.

Meghan Markle este foarte nerăbdătoare ca această carte să fie lansată, după cum mărturisește o sursă pentru publicația Daily Mail, potrivit Elle.

„Dacă era după Meghan, cartea ar fi fost publicată mâine în loc de peste trei luni”, a declarat sursa.

Meghan Markle speră că în acest mod se va afla adevăratul motiv pentru care ea și Prințul Harry au renunțat la viața din cadrul familiei regale.

 „Ea a spus că această biografie va da cărțile pe față și va arăta lumii că ei nu au avut de ales decât să părăsească viața regală”, a mai adăugat sursa.

Potrivit sursei, Meghan Markle își dorește ca lumea să o vadă exact așa cum este ea, ci nu cum a fost portretizată în diferite tabloide.

 

Meghan Markle „vrea să spulbere imaginea sa de divă exigentă”

 

Meghan Markle consideră că a fost greșit portretizată și vrea să dizolve miturile conform cărora aceasta avea o atitudine deloc politicoasă  cu angajații casei regale și că tot ce o interesa era statutul și puterea pe care acesta i-o conferea.

„Vrea să spulbere imaginea sa de divă exigentă, care era nepoliticoasă cu angajații regali și alții, fiind doar interesată de faimă și putere”, după cum au mărturisit mai multe surse.

Prin intermediul acestei cărți, Meghan ar putea obține ceea ce își dorește.

„Meghan are impresia că cititorii vor putea în sfârșit să înțeleagă suferința și problemele pe care a trebuit să le îndure”. Meghan spune că oamenii trebuie să îi vadă și „partea vulnerabilă, descrisă foarte în detaliu în carte”.

În altă ordine de idei, Meghan Markle are credința că oamenii vor avea „compasiune față de ea și față de toate lucrurile prin care a trecut, care au fost orice altceva, dar nu un basm”.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Meghan Markle,   Printul Harry