Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Medicii confirmă: Boala de care suferă Mihai Bendeac e INCURABILĂ! Ce se va întâmpla de acum înainte cu celebrul actor

Medicii confirmă: Boala de care suferă Mihai Bendeac e INCURABILĂ! Ce se va întâmpla de acum înainte cu celebrul actor

Un articol de: B1.ro - 19 Mai 2019, 11:50
Foto: Mihai Bendeac / Facebook Monden

Mihai Bendeac a vorbit despre problemele pe care le are şi a dezvăluit că se confruntă cu depresia, o boală care l-a împins la întrebări și răspunsuri.

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! ANTONIA ȘI-A FĂCUT DE CAP CU DELIA! ALEX VELEA A FĂCUT INFARCT CÂND A VĂZUT IMAGINILE

El a precizat că, în urmă cu 15 ani, a luat o decizie importantă, aceea de a renunța la religia ortodoxă.

S-A TERMINAT! IMAGINI CU MORMÂNTUL LUI MIHAI CONSTANTINESCU! ROMÂNIA, ÎN LACRIMI! DIN PĂCATE...

Actorul a făcut totul public, într-un mesaj emoționant pe contul de socializare.

ANTONIA, ÎN IPOSTAZE SUPER SEXY! S-A VĂZUT TOT! POZA A DEVENIT VIRALĂ! (GALERIE FOTO INCENDIARĂ)

„NU sunt ateu!
Din contră… Am studiat cât am putut fizica cuantică. Depresia cu care trăiesc de o viață m-a împins la întrebări și căutări. Aceste căutări m-au dus, repet, la fizică, istorie, chimie, filosofie, religie. Concluzia mea? Divinitatea există. Punctul incipient. Generatorul infinitului (consider infinitul ca unică și incontestabilă constantă). Dar consider, totodată, ORICE formă de religie ca fiind o manipulare jegoasă.
Și, în urma reacțiilor de după ultimul episod „Băieți de oraș”, consider că decizia mea de acum 15 ani de a renunța la religia ortodoxă în care am fost botezat, a fost o decizie bună. Mi-e milă de credincioșii ortodocși. Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare. O divinitate cretină, absurdă, veșnic îmbufnată, oricând gata să pedepsească, să dea boli cui râde de ea, să blesteme generații întregi pentru o „greșeală” a cuiva… Așa dobitoc?! Dacă asta ar fi divinitatea, mă piș pe ea. Sunt mai bun. Și i-aș transmite că vreau neapărat în Iad.
Dar… „Divinitatea”, „Creatorul”, „Punctul incipient”, „Karma Lord”-ul meu ar fi râs cu lacrimi la acest episod. Mi-e milă de voi. Și de teama voastră imaginară vizavi de un Dumnezeu care, în vechiul testament, pune o haită de lupi să ucidă niște copii..
Eu cred în lucruri simple, nu în religii. Cred în bunătate, în milă față de orice ființă, în dreptate. Asta e religia mea.
Nu mai caut răspunsul. L-am aflat acum câteva luni. Acum, am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boala asta sinistră numită depresie: să aduc bucurie. Prin profesia mea. Visez artă de când mă știu. Și mi-am sacrificat totul pentru ea: viață, familie, sănătate. Fă ce iubești până te omoară. Altminteri, mori acum. Noapte bună, copii!” a scris Mihai Bendeac pe contul de Facebook. 

Actorul le-a mai spus fanilor în urmă cu doar câteva luni a slăbit 8 kilograme.