Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Aceasta e BOALA TERIBILĂ de care suferă MIHAI BENDEAC! Medicii au confirmat: E incurabilă... Ce se întamplă cu X-factor...

Aceasta e BOALA TERIBILĂ de care suferă MIHAI BENDEAC! Medicii au confirmat: E incurabilă... Ce se întamplă cu X-factor...

Un articol de: B1.ro - 07 Noi 2018, 08:36
Aceasta e BOALA TERIBILĂ de care suferă MIHAI BENDEAC! Medicii au confirmat: E incurabilă... Ce se întamplă cu X-factor... Monden

Mihai Bendeac a mărturisit că se luptă cu depresia, o boală care îl macină de mult timp şi care l-a îndemnat să caute răspunsuri despre Dumezeu, relegie şi divinitate. 

Acum 15 ani el a luat decizia de a renunţa la ortodoxie, dar nu fiindcă este ateu, ci fiindcă Dumnezeu ar fi privit ca o entitate mult prea aspră, gata să pedeapsească pe oricine i se împotriveşte. 

„Mi-e milă de credincioșii ortodocși. Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare. O divinitate cretină, absurdă, veșnic îmbufnată, oricând gata să pedepsească, să dea boli cui râde de ea, să blesteme generații întregi pentru o „greșeală” a cuiva… Așa dobitoc?!

Dar… „Divinitatea”, „Creatorul”, „Punctul incipient”, „Karma Lord”-ul meu ar fi râs cu lacrimi la acest episod. Mi-e milă de voi. Și de teama voastră imaginară vizavi de un Dumnezeu care, în vechiul testament, pune o haită de lupi să ucidă niște copii..."

Acesta a clarificat faptul că singurul ajutor în lupta cu depresia este gândul de a-i face pe alţii fericiţi prin meseria lui.

 "Am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boala asta sinistră numită depresie: să aduc bucurie. Prin profesia mea. Visez artă de când mă știu. Și mi-am sacrificat totul pentru ea: viață, familie, sănătate. Fă ce iubești până te omoară. Altminteri, mori acum. Noapte bună, copii!” a scris actorul pe contul lui de Facebook. 

Citeşte mai multe despre:   Mihai Bendeac