Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston: Încă îi mai simt prezența mamei. Îmi spune să merg mai departe

Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston: Încă îi mai simt prezența mamei. Îmi spune să merg mai departe

Într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey, Bobbi Kristina Brown, 19 ani, fiica lui Whitney Houston, a declarat că aceasta încă mai simte prezența mamei sale, care o încurajează “să-și vadă de viață și să meargă mai departe”, relatează The Telegraph.

 Bobbi Brown spune că încearcă să se descurce și să treacă peste momentele de groază prin care a trecut atunci când și-a văzut mama fără suflare în cadă.

“Pot să-i aud vocea și cum spritul ei încearcă să-mi vorbească: Mergi mai departe iubito, sunt aici lângă tine. E mereu cu mine și mereu o aud”, a declarat Bobbi Kristina.

Whitney Houston și Bobbi Kristina Brown au fost întotdeauna apropiate și au avut o relație mamă-fiică pe care mulți o invidiau. Potrivit testamentului lăsat de artistă, tot ce aceasta a deținut va fi moștenit de fiica ei.

Documentul nu se referă la bunuri anume, dar este vorba de mobilier, haine, mașini, bijuterii, efecte personale pe care artista le-a lăsat copiilor supraviețuitori. Bobbi Kristina este unicul ei copil.

Banii artistei vor fi depuși într-un cont la care fata va avea acces, parțial, când va împlini 21 de ani, iar pe restul urmează să-i poată accesa la împlinirea vârstei de 25, apoi de 30 de ani. Avocații lui Houston pot să-i dea fetei bani pentru diverse cheltuilei majore cum ar fi plata studiilor, achiziționarea unei case sau inițierea unei afaceri.

Testamentul este datat din 3 februarie 1993, cu o zi înainte de nașterea lui Bobbi Kristina.Fiica lui Whitney Houston: Încă îi mai simt prezența mamei
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Whitney Houston ,   mama