Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden BOMBA anului! CAZUL ELODIA a fost ELUCIDAT! Ce ni S-A ASCUNS ani de zile! Detalii CUTREMURĂTOARE

BOMBA anului! CAZUL ELODIA a fost ELUCIDAT! Ce ni S-A ASCUNS ani de zile! Detalii CUTREMURĂTOARE

Un articol de: B1.ro - 29 Mar 2019, 09:30
BOMBA anului! CAZUL ELODIA a fost ELUCIDAT! Ce ni S-A ASCUNS ani de zile! Detalii CUTREMURĂTOARE Foto: Observator Monden

Cazul Elodia a șocat întreaga țară. De curând, Expertul în fenomene paranormale Ioan Burculeț și astrolog de profesie a făcut lumină în cazul avocatei.

TRAGEDIA MOMENTULUI! A MURIT ÎN LUNA DE MIERE! VEZI REPEDE CINE E MIREASA CELEBRĂ! DOAMNE, CE DRAMĂ

”Parcul Cișmigiu, acolo unde nu întâmplător am filmat materialul, a adus o stare care m-a determinat la un moment dat să rememorez o amprentă nu prea plăcută. Dar oare câți dintre noi știu că, la mijloc a fost o crimă pasională?! Primele frânturi ale imaginilor îmi arătau un Cristian Cioacă într-o discuție aprinsă cu soția lui și nemulțumirea acestuia la modul comportamental - o palmă a fost fatală și a transformat totul!

IMAGINI SCANDALOASE! BRIGITTE FACE AMOR CU ILIE NĂSTASE! A UITAT CĂ E ÎN PUBLIC! S-A VĂZUT TOT (GALERIE FOTO)

Toate deplasările, ulterior căutările Elodiei au rămas fără un răspuns obiectiv. De ce? Simplu! Pentru că oricine va încerca să o caute, va trebui ori să treacă în cealaltă dimensiune ori să accepte că aceasta este moartă și că dorințele au contribuit la curmarea unei vieți. Un aspect care a distrus familii și existențe.
Și totuși unde este cadavrul? La momentul respectiv mulți considerau că Elodia trăiește. Că ea este în pădurea unde se presupunea că polițistul Cioacă a ascuns-o. Nu. Eu știu unde este Elodia! Corpul ei fizic nu mai există pentru că a dispărut într-o fermă de animale (este vorba despre porci),  care devorează tot și astfel nu mai poate fi identificată nici măcar o urmă.

  CARMEN HARRA A AVUT DREPTATE! ADIO, MAESTRE! A MURIT ÎNAINTE DE A ÎMPLINI VÂRSTA DE 60 DE ANI! ROMÂNIA, ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)


O palmă, o căzătură, un deces ulterior, în concluzie un Destin curmat de obsesia față de o femeie și de dorințele nestăvilite ale unui personaj controversat. Prin atitudinea lui, Cristian Cioacă dincolo de efectele remușcărilor pe care nu le va exterioriza niciodată, a marcat planul existențial al familiei Ghinescu, al unui copil și implicit al apropiaților. Și cu toate acestea, Universul știe el de ce, deseori lasă aspectele într-un suspans numai de el știut!”, a declarat Ioan Burculeț ”, detectivul de paranormal” de la WOWbiz.ro.

Citeşte mai multe despre:   Elodia Ghinescu