Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden BOMBĂ în lumea mondenă: Mihai Bendeac şi-a declarat oficial DRAGOSTEA... Da, este vorba chiar despre ea... (FOTO)

BOMBĂ în lumea mondenă: Mihai Bendeac şi-a declarat oficial DRAGOSTEA... Da, este vorba chiar despre ea... (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 20 Oct 2018, 09:48
BOMBĂ în lumea mondenă: Mihai Bendeac şi-a declarat oficial DRAGOSTEA... Da, este vorba chiar despre ea... (FOTO) Monden

Familia lui Mihai Bendeac are motiv de sărbătoare. Părinţii cunoscutului actor au împlinit 37 de ani de când s-au căsătorit. Evenimentul nu a trecut neobservat, Mihai a aţinut să le facă o urare emoţionantă celor doi în faţa fanilor săi! 

Mihai Bendeac are o relaţie specială cu părinţii săi. De fiecare dată când acordă un interviu, acesta aduce vorba despre ei. Se pare că familia ocupă un loc important în viaţa lui. După cum a declarat într-o emisiune recentă, cel mai important moment pentru el este naşterea fratelui său. Îi iubeşte pe toţi, chiar şi pe bunicul său care a asistat la una dintre emisiunile pe care Bendeac le-a jurizat.

Iată că acum, părinţii lui împlinesc 37 de ani de căsnicie. Cu aşa ocazie specială el le-a declarat dragostea.

„Părinții mei au împlinit 37 de ani de când s-au căsătorit. Au crescut un copil cu probleme. Artist, depresiv, uneori alcoolic, alteori semi-drogalău, în alte situații complet nebun. Dar s-au descurcat. Și m-au făcut mereu funcțional pentru o carieră grea.

Apoi, târziu, au mai făcut un copil. Andrei. Care e genial. Frumos, cu o inteligență nimicitoare, cu un spirit foarte înalt. Pe lângă el, eu sunt o glumă.

Le-am greșit părinților mei de multe ori. Dar, și ei știu asta, i-am iubit și îi iubesc cu disperare.

Nu așteptați să le spuneți alor voștri că-i iubiți! 
Mulțumesc mama și tata! Vă iubesc cu disperare!!! Noapte frumoasă!, a scris Mihai Bendeac pe Instagram.

Citeşte mai multe despre:   Mihai Bendeac